Frede Fup

10 apr 2015 kl. 21:00 - 23:45
Super arrangør
Billetter DKK 95,00
Billetter DKK 95,00

NyV58 præsenterer med stolthed Frede Fup

Er man fan af dansk rockmusik, så er Frede Fup med Frede Norbrink i front tilbage for at minde dig om, hvordan dén slags skal skæres, og i øvrigt hvor meget man egentlig har savnet det.

Den charmerende spradebasse fra Amagerbro har med "Det er skønt at være smuk" begået et album, som trækker lige linjer tilbage til dengang bandet lavede deres uimodståelige første to LP'er, og var toppen af rocken. Sløjferne til fordums fede tider er smukt bundet med såvel musikalske og tekstlige hilsner til åndsbrødrene Gasolin' og Kim Larsen, og forsanger Frede, oser stadig af skønhed og lune.

Når Frede Fup spiller rock, og det gør de det meste af tiden, er der også spillet op til dén fest, du har savnet alt for længe. En fest, der holdes at præcis den rigtige årsag, og fordi én har stillet præcis det rigtige spørgsmål. Spørgsmålet lyder 'jamen, hvorfor ikke?'.
Som Frede selv synger: 'jeg skal ikke ind i himlen/ jeg har ingen venner dér/ Næh alle dem, der betød noget for mig/ er i mit hjerte og stadig hér'.

Frede Fup er:
Frede Norbrink (sang)
Lars Karup (guitar)
Klaus Agerschou (keyboards)
Flemming Muus (bas)
Mitch Fishermann (trommer)

Med albummet "Det er skønt at være smuk" beviser Frede Fup at de er tilbage i dansk rock, tilbage på landevejen, tilbage på scenen, tilbage til festen!

Dørene åbner kl. 20

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke