spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fredericia Fun Run

Afholdt event

Fredericia Fun Run

Fra Gratis

Sted

Dato

16 jun 2018 kl. 12:00 - 15:00

Beskrivelse

Vi gentager succesen!

Find løbeskoene frem og deltag i vores store farvefest, ugen før Sankt hans aften.


Fredericia Fun Run og Kræmmermarked er en sjov og underholdende familie eftermiddag med musik, fest, farver.


Med denne billet får du mulighed for at prøve kræfter med det udfordrende løb, Fredericia Fun Run. Et 5km og 7km trail løb/gå tur gennem vores smukke natur på fælleden med afslutning gennem Fredericia nord. Undervejs vil du løbe igennem 7 farveposter, forskellige forhindringer og div. udfordringer.

Vi har bygget 2 spor. Et hovedspor på ca. 5km, hvor alle kan være med og et super udfordrende 7km trailspor der følger hovedsporet med forskellige sløjfer ud i terrænet.

Løbet starter kl. 13.00Billetpriser


Voksne 200 DDK pr. person

Børn mellem 6-12år 150 DDK pr. person

16. juni 2018 - Løbsdagen - er prisen 250 DDK pr. person - hvis løbet ikke er udsolgt!

Prisen er 200kr på selve løbsdagen for en børnebillet


Børn på 5 år og derunder, deltager gratis ifølge med en voksen. Børn der deltager gratis får ikke udleveret t-shirts eller farveposer. Ekstra farveposer og T-shirts kan dog købes på pladsen. (T-shirt skal bestilles!) Er barnet fyldt 6 år skal der købes billet. Husk at vælge antal børn der deltager gratis.

Ved indtjekning modtager du en sports-pose, en t-shirt, løbenummer og 2 stk. farveposer du kan bruge før, under eller efter løbet. Afhængig af vores sponsorer vil der komme mere i sports-posen.

Foreningen bag Fredericia fun run fylder 40år i 2018 og det fejre vi med ekstra farveoverraskelser.

Glæd Jer!

Se mere på vores hjemmeside http://nordbohuset.dk/ffr


Indtjekning sker på følgende dage:

 • Onsdag d. 13. juni kl. 17.00 – 19.00
 • Lørdag d. 16. juni kl. 10.45 – 12.45

(Ved indtjekning onsdag, får man en ekstra farvepose + en rød signatur farvepose i anledningen af Tuborgfondet bakker op om FFR 2018)

( Husk at komme i god tid på løbsdagen )

Inden starten går kan du bruge tiden på at besøge vores store kræmmermarked eller varme op til beatet fra vores DJ der spiller festlige toner ud over hele pladsen.

Efter gennemførelsen af Fredericia Fun Run er der gratis væskedepot fra vores sponsorer og har du ikke fået farve nok, så laver vi store farve eksplosioner foran scenen med 5 minutters. mellemrum. fra kl. 13.45 til en kæmpe farvefest.

Fra scenen kaster vi løbende farveposer ud og vores skønne dansere fra LB dans underholder.

Vi har flotte præmier fra vores sponsorer som vi løbende trækker lod mellem alle der har købt billet til Fredericia fun run 2018 - Så køb din billet allerede fra første november og deltag dermed i alle lodtrækningskonkurrencerne. Vinderne får direkte besked og offentliggøres på vores Facebookside:

https://www.facebook.com/Fredericiafunrun/


Følg os på

FacebookInstagram

Vi har begrænset billetter så skynd dig, at bestille din billet allerede fra 1. november og spar samtidig mange penge.

Vi ses ved Nordbo - Fredericias hyggeligste plet!

Se mere på Fredericia Fun Runs hjemmeside

Hovedsponsor


Medarrangører og sponsorer

Løbssponsorer


Arrangør

Nordhuset er et fælles aktivitets og udlejningshus i Fredericia Nord. Vi afholder løbende Børnedisko, løb, kræmmermarked, Sankt hans, Banko, Outdoor fitness og meget andet.

Lokation

Nordbohuset Nordbohuset, Sonnesvej 112, 7000 Fredericia

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .