spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Frederik Elsner med band

Afholdt event

Frederik Elsner med band

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

09 mar 2018 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Frederik Elsner med band

Den grønlandske Nanook-forsanger Frederik Elsner gæster Nordatlantens Brygge med et nordisk band for at spille sange fra sit nye og dybt personlige soloalbum.


Frederik Elsner har i årevis turneret med sit grønlandske band Nanook, både i Grønland og det øvrige Norden såvel som Asien og USA. Undervejs har han gjort sig en del erfaringer og tanker, bl.a. om hvordan musikken skaber fællesskaber, der krydser nationale og kulturelle grænser. Det har givet ham mod på at lave et soloalbum, hvor han inddrager musikere fra Island, Færøerne og Grønland, der hver især bidrager med sit musikalske udtryk til hans personlige sange.

Unik singer-songwriter
Resultatet er et stærkt soloalbum, der genremæssigt ligger i singer-songwriter-traditionen, alt imens musikken samtidig har et særligt nordisk udtryk, og sanger og sangskriver Fredrik Elsners unikke personlighed skinner igennem. Og vi ser frem til en lige så unik koncertoplevelse.

Dørene åbner kl. 20.

NB. Køber du billet med studenterrabat, så skal studiekort fremvises ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .