spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Frederik - ikke som de andre

Afholdt event

Frederik - ikke som de andre

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

11 nov 2023 kl. 14:00 - 14:40
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Forestillingen, som spilles af dukkespiller Astrid Kjær, bygger på Leo Lionnis børnebog fra 1967 og handler om musen Frederik, der ikke tager del i efterårets forrådsindsamling, men i stedet drømmer og kigger ud over markerne.

De andre mus forstår ikke, hvorfor han ikke er med, men da vinteren kommer, og musene i huset har spist al forråd op, viser Frederik, hvad han har indsamlet. Fortællinger om farver, sol og dufte får musene igennem den sidste strenge del af vinteren. Vi kan ikke det samme, men sammen kan vi meget mere.

Arrangeret i samarbejde med Solvang Bibliotek. Vi mødes ved skolens port på Urmagerstien. Kom præcist, for porten bliver låst, når vi er gået ind.

Arrangør

Solvang Bibliotek er et lille hyggeligt bibliotek midt på Amager med kulturaktiviteter og meget mere. Læs om biblioteket her www.bibliotek.kk.dk/solvang

Lokation

Dyvekeskolen, Remisevej 16, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .