Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FREDERIKSBERG FESTSPIL: DAGSBILLET FREDAG 16/9

eventet sluttede

FREDERIKSBERG FESTSPIL: DAGSBILLET FREDAG 16/9

Fra DKK 245,00

Sted

Dato

16 sep 2022 kl. 17:00 - 23:30

Beskrivelse

Dagsbilletten giver adgang til alle koncerter på Frederiksberg Festspil fredag d. 16 september.

Bemærk: Til koncerten i Bakkehuset, skal der reserveres plads hvis du ønsker at deltage, pga. begrænset kapacitet på spillestedet.
Det gør du på eventet: https://billetto.dk/e/pa-spore...


Fredagen byder på 4 koncerter:

KONCERT 1: På sporet af den tabte tid

17.00 – 18.00
Bakkehuset

Oplev en trio med de lysende stjerner Dana Zemtsov bratsch, Tine Rehling, harpe og Janne Thomsen, fløjte.

Oplæsning fra Prousts roman ved en af Danmarks helt store mandlige skuespillere, Olaf Johannesen, kendt fra bl.a. tv-serierne Forbrydelsen og Borgen.

Medvirkende:
Olaf Johannessen, skuespiller
Janne Thomsen, fløjte
Dana Zemtsov, bratsch
Tine Rehling, harpe

KONCERT 2: Tiden og kroppen (1)

18:30 - 19:00
Cisternerne

Komponist Signe Lykkes værk kredser omkring et flerdimensionelt “jeg” der både musikalsk og tekstligt bryder med den lineære forståelse af tid. Værket er centreret omkring én kvinde, et “jeg”, der gennem møder og spejlinger af sig selv i forskellige aldre, tager livtag med det at være et menneske i et gradvist mere sansemættet og komplekst udtryk - kunsten at fremhæve det indre og ikke det ydre liv.

Medvirkende:

Vokalensemblet UngKlang
Hanne Uldal, sang
Barnesanger, TBA

KONCERT 3: Paris 1913 - Erindringen og det moderne

20.30-21.30
La Oficina

Musik af Debussy, Satie og Stravinsky med pianisterne Christian Ihle

Hadland og Katrine Gislinge samt Benjamin Koppel, saxofon.

Christine Marstrand fortæller om Proust og musikken.

Medvirkende:

Christian Ihle Hadland, klaver
Katrine Gislinge, klaver
Benjamin Koppel, saxofon


KONCERT 4: Late night koncert med Carsten Dahl

22.00
La Oficina

Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og geniale improviserende musikere. Hans vidtrækkende talent lader til at være ubegrænset. Med et frit udtryk i jazztraditionen og et nærmest skræmmende niveau i originalitet og narrativ evne, komponerer han desuden orkesterværker og fungerer som multiinstrumentalist på egne produktioner. Gennem tiden har han medvirket på mere end 300 CD'er, vundet utallige priser, heriblandt Ben Webster Prisen og flere Danish Music Awards, og modtaget en strøm af lovord fra anmeldere verden over.

Soloklaveret fylder meget i Carsten Dahls karriere og i år har festspil publikummet mulighed for at opleve ham spille solo til en late night koncert i den skønne gamle sal i La Oficina.

Medvirkende:
Carsten Dahl, klaver

Arrangør

Frederiksberg Festspil er dedikeret til de klassiske udøvende kunstarter: musik, dans, litteratur, teater. 
Årets tema er TIDEN. Tiden som går, tiden som tabt, tiden som uendelig, tiden som ekstatisk og ophævet.
Frederiksberg Festspil lader TIDEN være omdrejningspunkt og opfører nogle af de smukkeste, mest tidløse mesterværker som musikken og litteraturen har skabt.
Både de klassiske og de nye tidsløse.
Vivaldis årstider, Messiaens Kvartet til tidens ende, Marcel Proust På sporet af den tabte tid og mange flere værker vil fylde Frederiksbergs magiske rum.
Vi har inviteret forfattere, musikere og skuespillere til at sætte tiden i stå et øjeblik. Det som kunsten kan – ophæve tiden og gøre den ekstatisk.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2022!

Lokation

Bakkehuset, Cisternerne og La Oficina Bakkehuset, Cisternerne og La Oficina, Frederiksberg, Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .