Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FREDERIKSBERG FESTSPIL: DAGSBILLET LØRDAG 17/9

eventet sluttede

FREDERIKSBERG FESTSPIL: DAGSBILLET LØRDAG 17/9

Fra DKK 245,00

Sted

Dato

17 sep 2022 kl. 12:00 - 22:30

Beskrivelse

Denne billet giver adgang til alle koncerter og arrangementer på Frederiksberg Festspil lørdag d. 17. September.
BEMÆRK DOG at der skal reserveres plads til Sangilds Salon, da der er meget få pladser.
Du reserverer plads her: https://billetto.dk/e/sangilds...

Lørdagen byder på hele 5 koncerter og en talk:

Sangilds Salon 1
12.00
Bakkehuset

Torben Sangild i samtale med forfatter Naja Marie Aidt samt musik af Kira Skov.

Samtalen tager sit udspring i Naja Marie Aidts bog ”Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage. Carls bog” fra 2017 - et gribende og smukt sorgværk, der tager udgangspunkt i sønnen Carls død. Bogen skildrer sorgens inderste væsen og indeholder alt fra dagbogscitater, drømmeskildringer, digte, og tekstfragmenter om sønnens barndom.


Medvirkende:
Naja Marie Aidt, forfatter
Kira Skov, sanger
Torben Sangild, moderator


KONCERT 1: Proust og kærligheden’

14.00 – 15.00
La Oficina

Ved denne koncert kan publikum opleve en af Danmarks helt store violinkometer, Michael Germer i samspil med pianist Katrine GIslinge. Med sit naturlige musikerskab og sin varme sanselige tone har Michael Germer trods sin unge alder vundet stor succes i Skandinavien og han spås en stor karriere ude i fremtiden.
Med på scenen er også en af landets førende skuespillere, Olaf Johannessen. Olaf kan det, som kun de bedste kan. Han kan tilnærme sig sine roller både indefra og udefra, med en dobbelthed der hæver hans figurer op i et højere luftlag, idet han holder rollen ud i strakt arm og samtidig indgyder den et passioneret følelsesliv.

Medvirkende:
Olaf Johannessen, skuespiller
Katrine Gislinge, klaver
Mikael Germer, violin


KONCERT 2: Tiden og Kroppen (2)

16.00 – 17.00
La Oficina


Koncerten byder på optrædener ved vokalensemblet UngKlang og Spræng Danseteater samt indslag med sanger Kira Skov og forfatter Naja Marie Aidt.
Komponist Signe Lykkes værk, som bliver fremført af vokalensemblet UngKlang, kredser omkring et flerdimensionelt “jeg” der både musikalsk og tekstligt bryder med den lineære forståelse af tid. Værket er centreret omkring én kvinde, et “jeg”, der gennem møder og spejlinger af sig selv i forskellige aldre, tager livtag med det at være et menneske i et gradvist mere sansemættet og komplekst udtryk - kunsten at fremhæve det indre og ikke det ydre liv. Ved denne koncert fremføres værket i en ny udgave med Katrine Gislinge ved klaveret.

Medvirkende:
Vokalensemble UngKlang
Spræng Danseteater
Naja Marie Aidt, forfatter
Kira Skov, sang
Katrine Gislinge, klaver

KONCERT 3: Koncert m. Copenhagen Phil
18.00
DKDM’s Koncertsal

Sæsonpremiere med det helt store orkesterbrus. Saint-Saëns fabelagtige orgelsymfoni lader koncertsalens kæmpemæssige orgel lyde i al sin kraft og vælde – og norske Henning Kraggerud er solist i Beethovens smukke romancer for violin og orkester.

Medvirkende:
Solist: Henning Kraggerud, violin
Dirigent: Ramón Tebar
Copenhagen Phil

KONCERT 4: Kvartet til tidens ende

19.00
La Oficina

Messiaen komponerede sit ikoniske værk Kvartet til tidens ende i en krigsfangelejr under Anden Verdenskrig, hvor det blev uropført for et publikum af tyske officerer og tilfangetagne franske soldater.

Værket har på baggrund af de usædvanlige omstændigheder omkring tilblivelsen fået status som et monument for åndelig storhed i rædselsfulde omstændigheder.
De otte satser drejer sig om dommedag, apokalypsen, som den beskrives i Johannes’ Åbenbaring. Musikerne spiller til tidens ende uden at vide, om tiden kommer tilbage igen og skaber gennem musikken en vision om en forvandlingen af vores verden til en anden.

Den norske forfatter Tomas Espedal læser op af sit forfatterskab med udgangspunkt i hans roman ’Året’.


Medvirkende:
Christian Ihle, klaver
Andreas Brantelid, cello
Bogdan Bosovic, violin
Mathias Kjøller, klarinet


KONCERT 5: Kærlighed til tidens ende 2 Late Night m. Teitur + Messerkvartetten

21.00
La Oficina


Teitur og Messer Kvartetten opfører ‘Romeo Answers’ – egen musik skabt af anonyme breve sendt til Shakespeares Juliet i Verona.

Siden 1930’erne har Club di Giulietta i Verona modtaget flere tusinde breve årligt. Breve, der er adresseret til Shakespeare’s Julie. I 2015 var Teitur en tur i Verona for at læse nogle af disse breve og efterfølgende komponerede han “Romeo Answers” til Messer Kvartetten, den første og eneste elektriske strygerkvartet nogensinde i Danmark.

Medvirkende:
Teitur
Messerkvartetten


Arrangør

Frederiksberg Festspil er dedikeret til de klassiske udøvende kunstarter: musik, dans, litteratur, teater. 
Årets tema er TIDEN. Tiden som går, tiden som tabt, tiden som uendelig, tiden som ekstatisk og ophævet.
Frederiksberg Festspil lader TIDEN være omdrejningspunkt og opfører nogle af de smukkeste, mest tidløse mesterværker som musikken og litteraturen har skabt.
Både de klassiske og de nye tidsløse.
Vivaldis årstider, Messiaens Kvartet til tidens ende, Marcel Proust På sporet af den tabte tid og mange flere værker vil fylde Frederiksbergs magiske rum.
Vi har inviteret forfattere, musikere og skuespillere til at sætte tiden i stå et øjeblik. Det som kunsten kan – ophæve tiden og gøre den ekstatisk.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2022!

Lokation

La Oficina, DKDM’s Koncertsal, Bakkehuset La Oficina, DKDM’s Koncertsal, Bakkehuset, Frederiksberg, Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .