Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FREDERIKSBERG FESTSPIL: DAGSBILLET TORSDAG 15/9

eventet sluttede

FREDERIKSBERG FESTSPIL: DAGSBILLET TORSDAG 15/9

Billetter fra DKK 195,00

Sted

Dato

15 sep 2022 kl. 19:30 - 22:30

Beskrivelse

Dagsbilletten giver adgang til begge koncerter på Frederiksberg Festspil torsdag d. 15 september i festauditoriet på Landbrughøjskolen.


KONCERT 1:

Åbningskoncert Frederiksberg Festspil
19.00

Ved åbningskoncerten skal vi høre Vivaldis De fire Årstider. Årstiderne som billedet på at alting vender tilbage i naturen. Tiden som cyklisk. Her i en spektakulær version med den fantastiske norske violinist Henning Kraggerud som solist i samspil med Copenhagen Phil.

Koncerten indledes af den danske stjernecellist Andreas Brantelid og vokalensemblet UngKlang i et arrangement af Villa Lobos’ Bachianas Brasileiras no 5.

Medvirkende:

Henning Kraggerud, violinist
Andreas Brantelid, cello
UngKlang, vokalensemble
Copenhagen Phil


KONCERT 2:

Kærlighed til tidens ende 1 - Late night koncert med Kira Skov
21.30

Kira Skov fortsætter åbningsaftenen med Costellos’ Juliet Letters, hvor hun akkompagneres af en kvartet bestående af 4 strygere fra Copenhagen Phil.

Elvis Costello, der oprindeligt slog igennem i Londons rockundergrund, udgav tilbage i 1993 flok sange i samarbejde med The Brodsky Quartet.

Sangene er hverken popmusik eller klassiske lieder, snarere en form for kunstsange. Teksterne er skrevet over imaginære breve til Juliet Capulet fra Shakespeares skuespil Romeo & Juliet og er fyldt med både smerte, håb og humor.


Medvirkende:

Kira Skov, Sang
Strygekvartet fra Copenhagen Phil

Arrangør

Frederiksberg Festspil er dedikeret til de klassiske udøvende kunstarter: musik, dans, litteratur, teater. 
Årets tema er TIDEN. Tiden som går, tiden som tabt, tiden som uendelig, tiden som ekstatisk og ophævet.
Frederiksberg Festspil lader TIDEN være omdrejningspunkt og opfører nogle af de smukkeste, mest tidløse mesterværker som musikken og litteraturen har skabt.
Både de klassiske og de nye tidsløse.
Vivaldis årstider, Messiaens Kvartet til tidens ende, Marcel Proust På sporet af den tabte tid og mange flere værker vil fylde Frederiksbergs magiske rum.
Vi har inviteret forfattere, musikere og skuespillere til at sætte tiden i stå et øjeblik. Det som kunsten kan – ophæve tiden og gøre den ekstatisk.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2022!

Lokation

Festauditoriet, Landbohøjskolen Festauditoriet, Landbohøjskolen, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .