spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Frederiksberg på cykel - den grønne tur til byen i byen.

Event aflyst

Frederiksberg på cykel - den grønne tur til byen i byen.

Fra DKK 175,00

Sted

Beskrivelse

Frederiksberg var først bondeland, kongeligt spisekammer og fristed med slot og jagt. I 1800-tallet ændrede landsbyidyllen sig, og blev til en by med forlystelser, teatre, kunstnere, livsnydere og pæne borgere. 

Turen går ad Frederiksberg Allé med de franske facader og byens centrum ved Rådhuset og Retten.  Vi følger de gamle jernbanespor til Landbohøjskolen og det lille landssted Rolighed, og hvor man mærker hvordan området ændrede sig fra landbrug til grønt byområde. 

Frederiksberg rummer også moderne sider, som ved Aksel Møllers Have og andre steder, med en forhistorie om industri og arbejdere, og en kommune med høje ambitioner. Vi kommer om hospitalet og videre gennem villakvarter og langs byens grænse ved Grøndalsåen og ned til et helt nyt område af Frederiksbergs med Flintholm og kulturhuset K.U.B.E 

På vejen tilbage kan man opleve mere af byens diskrete charme, med park, boliger, forretningsliv, haveforeninger, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg Slot og Bakkehuset.

Der vil være en pause undervejs, hvor man kan købe forfriskninger eller indtage noget medbragt.

Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Monumentet med Hollænderkvinden Monumentet med Hollænderkvinden, Sankt Thomas Plads, 1820 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .