spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Fredmans kærlighed - en teaterkoncert baseret på Carl Michael Bellmans sange

Afholdt event

Fredmans kærlighed - en teaterkoncert baseret på Carl Michael Bellmans sange

Fra DKK 95,00

Sted

Flere tidsrum

21 februar 2022 - 23 februar 2022

Beskrivelse

Velkommen til en aften i selskab af Carl Michael Bellman. Den svenske sangskrivers musik er blevet til teater, og du er velkommen til at følge med, i klokkemager Fredmans glæde og sorger. 

Med en kombination af Cembalo, Akkordeon og Bratsch som orkester, portrætterer operasanger og bass Gustav Johansson, Bellmans alter ego Fredman. Kom og nyd en premiereopførsel af denne dramatisering som tager dig med dybt ind, i nogle af de smukkeste viser vi har fra Norden. Forestillingen spilles på en blandning af svensk og dansk.

Fredman: Gustav Johansson

Cembalo/Accordeon: Yngvild Ruud

Bratsch: Tove Bagge

Instruktør: Ebbe Knudsen

Koncept og dramaturgi: Gustav Johansson

Forestillingen spilles d. 21 februar kl 20:00 på LiteraturHaus på Nørrebro og d. 23 februar kl 19:30 i Svenska Gustafskyrkan ved Kastellet, Østerbro.

Forestillingen spilles også d. 22 februar på Toga Vinstue hvor der er gratis entré. Den dag er det dog færre pladser og adgang efter først til mølle princippet.

Arrangementet er produceret i samarbejd med Scene42 og støttes bland andet af William Demant fonden.

Arrangør

Lokation

Svenska Gustafskyrkan Svenska Gustafskyrkan , Folke Bernadottes Allé 4, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .