spring til hovedindhold

Freedom - gospelkoncert i Lejre

Få billetter tilbage

Freedom - gospelkoncert i Lejre

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

04 maj 2024 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Gospelkoret, Love Revolution Gospel Choir, som flere gange har fyldt Lejres Kulturhus, Domus Felix, til bristepunktet med deres powerfulde og smukke koncerter, vender nu for tredje gang tilbage til Lejre.

Denne gang på den aften, hvor vi normalt sætter lys i vinduerne og fejrer Danmarks befrielse,- nemlig lørdag d. 4. maj 2024.
Vi mindes aftenen med en buket af de fedeste funky og stemningsmættede gospelsange, skrevet af nutidens store internationale gospelkunstnere, og du får naturligvis også et par af de helt store popklassikere, som du med sikkerhed kan synge med på. 
Så kom og tænd et lys sammen med os og lad os fejre dagen med musik, håb og kærlighed.

Dirigent: Kathrina Brunnstrøm
Pianist: Benjamin Jochimsen
Dørene åbnes kl. 19.00.

Arrangør

Love Revolution Gospel Choir er et gospelkor bestående af 50 håndplukkede sangere under ledelse af korleder og dirigent, Kathrina Brunnstrøm.

Kendetegnende for Love Revolution Gospel Choir er en meget høj musikalsk standard og et udadvendt og smittende scenisk udtryk, som virkelig kan få publikum op af stolene og huset til at gynge.

Vores repertoire spænder vidt: fra funky, moderne gospel over smukke ballader til pop- og gospelklassikere, som du kan synge med på.
Repertoiret kan tilpasses de forskellige koncerter og arrangementer, og det er således også muligt at booke koret til fx kun at synge julesange, kun popklassikere el.lign.


Lokation

Domus Felix, Bygaden 20, 4320 Lejre

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder