FREM Odense 100 års jubilæumsfest - ENDELIG DATO lørdag den 30.10.2021

eventet sluttede

FREM Odense 100 års jubilæumsfest - ENDELIG DATO lørdag den 30.10.2021

Billetter fra DKK 300,00

Sted

Dato

30 okt 2021 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

FREM inviterer til 100 års jubilæumsfest og vi håber at se rigtig mange gamle og nuværende Fremmere til en festlig dag.

Dørene åbnes fra kl. 16.00 for dem der skulle have lyst til at møde ind før og få snakket på kryds og tværs inden vi sætter os til bords.  

Kl. ca. 18.00 serveres middagen der består af forret, hovedret, dessert og kaffe som buffet (der er natmad senere).  Drikkevarer kan købes til meget fornuftige priser.

Der vil være Dj der spiller op til dans senere på aftenen.

Der er kun adgang til dette arrangement hvis du har haft dit virke i Frem Odense.

Lokation

Fyens Væddeløbsbane Fyens Væddeløbsbane, Prins Haralds Alle 51B, 5250 Odense SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .