Fremtidens stauder i byen

KU
Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg
Billetter Gratis - DKK 150,00
Billetter Gratis - DKK 150,00

Fremtidens stauder for det grønne byrum

Kom med når Landskabsarkitekternes Forening, Danske Landskabsarkitekter og Forbundet Arkitekter og Designere inviterer til fyraftensarrangement med Jonny Bruce – gartner og skribent for Financial Times og Gardens Illustrated. Aftenens fokus vil være fremtidens stauder for beplantninger i byen.

Udover at være fast skribent for Financial Times og Gardens Illustrated har Jonny Bruce de seneste år været gartner på den berømte og unikke hollandske planteskole De Hessenhorf. I de sidste 40 år har De Hessenhof opbygget et ry som leverandør af kvalitets stauder, og ofte med et udsædvenligt præg. Mens verden kæmper med at håndtere klimakrisen, forbliver gartneribranchen en stærk forurenende industri. Mange traditionelle planteskoler er lukket de seneste år, under pres fra større, mere kommercielle virksomheder, men De Hessenhof er forsat med at fremme en miljøvenlig metode. Med stigende miljøkrav og et behov for at bevare en diversitet i planter, er det vigtigt at støtte de uafhængige specialist planteskoler, der med til at skubbe hele branchen mod mere robuste og mangfoldige beplantninger

På baggrund af deres mangeårige arbejde med planter, vil Jonny Bruce give os et indblik i en mangfoldig verden af stauder, som kan være med til at styrke fremtidens grønne områder.

Vi glæder os til en hyggelig faglig aften og til at fordybe os i hvad der kan blive fremtidens stauder.

Praktisk

Arrangementet er gratis for medlemmer af JA, FAOD og Danske Landskabsarkitekter.

Ikke medlemmer pris 150 kr.

Sprog: Engelsk / Language: English

Antal pladser 80

Foto: Thomas Vejsnæs

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke