Fremtidsværksted, fællesspisning og bålhygge

eventet sluttede

Fremtidsværksted, fællesspisning og bålhygge

Sted

Dato

05 maj 2022 kl. 16:30 - 22:00

Beskrivelse

Billetten er for aftensmaden og workshop - velbekomme!

Et gammelt afrikansk ordsprog lyder: “If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”. Og det er netop sammen, at vi vil gå et grønnere Odense imøde, når vi torsdag d. 5. maj kl. 16.30 i Halmhuset mødes til workshoppen “Fremtidsværksted”. 

Workshoppen henvender sig til alle, som har lyst til, at gå i dialog om udfordringer, idéer og løsninger til en lokal grøn omstilling.

Det foregår i Halmhuset, Østre Plads, Danmarksgade 10, 5000 Odense C.

Arrangementet koster 65 kroner og inkluderer workshop, aftensmad (plantebaseret), bålhygge og fællessang. Tilmeld dig her senest tirsdag d. 3. maj.

HVAD ER ET FREMTIDSVÆRKSTED?

På et fremtidsværksted skaber vi i fællesskab et “fremtidsudkast” bygget på forestillinger, ideer og muligheder om, at vores fremtid kan se anderledes ud end den logiske fremskrivning af den nuværende tendenser, fremsat af eksperter.

Fremtidsværkstedet bygger på en række velprøvede værktøjer og er i sin oprindelige form delt op i tre faser; kritikfasen, utopifasen og virkeliggørelsesfasen. I de to første faser udtrykker deltagerne sig i stikordsform. I kritikfasen konsekvent negativt og i utopifasen konsekvent positivt, utopisk og drømmende. I virkeliggørelsesfasen bearbejder deltagerne utopierne, så vi er bedre rustet til mødet med virkeligheden.

Arrangementet realiseres i samarbejde med UCL og med støtte fra Odense Kommune og Nordeafonden.

Arrangør

Lokation

Halmhuset Halmhuset, Østre Plads, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .