Fremvirkes Forsamlingshus: Halloween Dommedagsextravaganza

31 okt 2019 kl. 18:30 - 21:00

Vartov, Farvergade 27, 1463 København

Gys og gru; hvor galt kan det gå?

Mød Mads Vestergård / Digital Totalitarisme, Anders Bodin / Klimakrisens Rødder og Lene Andersen / Globalt Gearskift. - Det bliver en fest!

Når klimaet løber løbsk og klodens temperatur stiger 5 grader; hvor mange mennesker dør af vandmangel – og hvor mange drukner, når havene stiger? Når bakterierne er blevet penicillinresistente, og der er ikke opfundet et alternativ – hvor hurtigt falder gennemsnits-alderen, når man kan dø af at skære sig i fingeren? Når autonome dræberdroner hackes, og flyvende sværmintelligens i løbet af 45 minutter har skudt alle, der går med slips – hvem overtager de ledige topjobs i finanssektoren?

Vi lader os ikke skræmme af Halloween og overgår selv de værste dommedagsprofeter med noget, der er meget værre! Kom og bliv skræmt fra vid og sans! - Og vær med til at finde på løsninger på klodens eksistentielle kriser. Fremvirke giver ikke op!!!

Fremtidsforsker med øje for det værste, Lene Andersen, inviterer nano-ingeniør Anders Bodin og filosof Mads Vestergaard til at sætte tingene på spidsen. Det bliver en aften, der byder skræmmende fakta, dybe samtaler og festlige sange om, hvor slemt det kan gå.

Aftenens snack er usund.

Dørene åbnes kl. 18, vi går i gang kl. 18:30.

Husk at din teenager kommer gratis med.