spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Fremvirkes Forsamlingshus: Juleskam eller vinterstress?

Afholdt event

Fremvirkes Forsamlingshus: Juleskam eller vinterstress?

Fra Gratis

Beskrivelse

Har du juleskam og snyder dig til både gløgg, gaver og ægte stearinlys? Kløjs du i svigerdatters krav om veganermenu? Eller synes du, det hele er en gang kapitalistisk/nationalt forbrugsmanipulation, fanden - om man så må sige - har skabt? Eller er det den politiske korrekthed, der ødelægger den gode stemning med vintertræer, vintermænd og vinterknas?

I Fremvirkes Jule-/vinterstue er der plads til os alle.


Uanset, hvad vi lægger i julen, er det sundt for vores mentale helse at fejre lyset på den mørkeste tid af året, og det gør vi også i Fremvirke.

Vi går helt tilbage til de hedenske traditioner og finder vores kulturelle danske julerødder der. Her møder vi både lysfesten og julebukken, som religionshistorikeren Rune Rasmussen vil fortælle om.

Fremvirkes husfilosof Lene Andersen causerer over, hvorfor det gør så ondt, når vi rører ved den gamle jul.

Vi skal flette pynt af papir, der ikke er belastende, spise kanelsukkerbestrøede småkager af anden etnisk oprindelse, drikke varme drikke fra fjerne himmelstrøg til lyset af nutidens tællelys. Og synge en sang eller to.

Så kom til Fremvirkes Jule-/vinterstue og lad roen sænke sig, mens vi taler om det, der virkelig betyder noget.

Dørene åbner kl. 18, vi går i gang kl. 18:30.

Husk at du kan tage en teenager gratis med.

Arrangør

Fremvirke er en ny oplysningsbevægelse med indhold, der peger målrettet mod fremtiden.

Lokation

Vartov Vartov, Farvergade 27, 1463 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .