spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fremvirkes Forsamlingshus: Kampen om nationen

Afholdt event

Fremvirkes Forsamlingshus: Kampen om nationen

Fra Gratis

Beskrivelse

Kampen om nationen
– hvordan samler vi danskerne?

Mød redaktør på Ekstra Bladet, Mads Kastrup, Per Paludan Hansen fra Dansk Folkeoplysnings Samråd, lærer Teddy Nalugo og Fremvirkes Lene Andersen.

Sjældent er 'Hitler-kortet' blevet trukket så flittigt, som i forårets valgkamp. Og desværre med god grund: Det lykkedes næsten et parti at komme i Folketinget med et partiprogram, der minder om Nürnberglovene i 1930'ernes Tyskland. Der var dog ingen opstillingsberettigede i valget, der identificerede sig som hverken nazister eller fascister.

Men uanset hvilken fløj vi tilhører, taler vi om et ”dem” og et ”os”, og kløften mellem os alle bliver dybere og dybere. Hvor hoppede kæden af i vores ellers så veloplyste danske demokrati? Hvordan blev vi et ”dem og os”-folk? Og hvordan får vi samlet alle danskere inde på den demokratiske del af spillepladen igen; der, hvor universelle menneskerettigheder og alle menneskers lige værd er vores fælles udgangspunkt?

 • Teddy Nalugo er skolelærer i Nordvest og aflægger situationsrapport fra en af værdikampens frontlinjer.
 • Mads Kastrup er redaktør af Opinion på Ekstra Bladet og fortæller bl.a. om debatforummet Nationen, herunder de kommentarer, som ikke får lov at komme online.
 • Per Paludan Hansen er formand for Dansk Folkeoplysnings Samråd, og han fortæller om folkeoplysningens rolle i et Danmark, der er ved at knække over.

Hvis du var et politisk parti, og Danmark skulle have et Fællesskabsministerium, hvordan skulle fællesskabspolitikken så se ud? – Ordet er dit, og der er god tid til samtalen!

Fremvirkes formand Lene Andersen er aftenens vært, og i pausen er der ultradanske snacks til blodsukkeret.

Dørene åbnes kl. 18, vi går i gang kl. 18:30.

Husk, du kan tage en teenager med gratis.

Arrangør

Fremvirke er en ny oplysningsbevægelse med indhold, der peger målrettet mod fremtiden.

Lokation

Vartov Vartov, Farvergade 27, 1463 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .