Fremvirkes Forsamlingshus: Trump - en psykologisk profil og et tegn i tiden

03 sep 2019 kl. 18:30 - 21:00

Vartov, Farvergade 27, 1463 København

Trump - en psykologisk profil og et tegn i tiden 

Manden hævder selv, at han er et meget stabilt geni - vi stiller os tvivlende og spørger i stedet:
Hvilke følelsesmæssige behov blandt de amerikanske vælgere er Præsident Trump et svar på? Er det tid til en demokratisk Marshall-plan for vores største og stærkeste allierede? Og hvad kan Danmark gøre?

Fremvirke redder gerne USA fra det selv, og vi har tre - om ikke stabile genier, så dog - lyse hoveder til at analysere fænomenet Trump og civilisationens tilstand:

Psykolog Ole Kyed har set sin andel af adfærdsvanskelige bøller. Han har bl.a. arbejdet som skolepsykolog ved Brøndby Kommune 1977-1980 og har specialistgodkendelse i børnepsykologi, pædagogisk psykologi, Socialpsykologi og psykoterapi. Ole Kyed er i dag en af Danmarks førende eksperter på børn med ekstremt høj IQ og ved, hvordan et stabilt geni ser ud.

Fremvirkes Lene Andersen skrev allerede i 2017 bogen Testosteroned Child. Sad. om Trump, Putin og flere andre prominente politikere, hvor hun forholder sig til deres evne til at håndtere den komplekse verden, de så gerne vil have magt over. Hendes konklusion er, at det ikke ser så lovende ud, men at der faktisk er håb!

Journalist og cand.jur. Anne Sofie Allarp er vært på Datolinjen på Radio24Syv og er også vært denne aften i Fremvirkes Forsamlingshus.

Som altid er der god tid til debat i Fremvirkes Forsamlingshus, og denne gang diskuterer vi, hvad vi stiller op, når verdens mest magtfulde mand er ved at slide verdens mest magtfulde land i stykker indefra.

Kom i Fremvirke og find mening i galskaben!

Aftenens snack er amerikansk...

Dørene åbnes kl. 18, vi går i gang kl. 18:30.

Teenagere kommer gratis ind.