Event aflyst

FRI VIN 2020

DKK 250,00

Sted

Dato

02 maj 2020 kl. 14:00 - 20:00

Beskrivelse

FRI VIN er Nordens største festival for naturlige vine. Vinbønder fra fire vinimportører: Pétillant, WineWise, Rosforth & Rosforth og Lieu-dit. Første gang var i 2010 og i år er rundt og lækkert. Skaren af deltagende bønder mv er regulært fantastisk - bønder fra små domainer, som er stolte af deres vin og behandler vinstokkene, som deres egne børn. De glæder sig helt vildt til at skænke ud af mosten og forklare hvorfor den dufter og smager som den gør. En del bønder kommer til København for første gang og de er ellevilde, så tag godt imod dem! Det vil være muligt at købe snack, østers og aftensmad på dagen. FRI VIN smagningen foregår fra klokken 14-20. Det giver ca. 8 minutter til hver vinbonde, og de skal alle besøges, så tag dig sammen og kom til tiden. Der kan slappes af bagefter, når vi laver helflaskesvinbar fra klokken 20-01 med musik und alles.

Arrangør

Lokation

Raffinaderivej 22, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .