Friday Night Delight x Mansfield

22 jun 2018 kl. 18:00 - 23 jun 2018 kl. 02:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


♥ Thank God It’s Friday!!! ♥

Denne aften får Absalon besøg af rockbandet Mansfield der giver en koncert, du ikke vil gå glip af!

Fængende melodier og en klassisk britisk sound er blandt de elementer, der kendetegner den københavnske kvartet Mansfield. Glæd dig til en fredagskoncert hvor vi skruer helt op for energi og attitude - og masser af rock’n’roll!

Bandet har tidligere udgivet EP’en ”Embrace Your Enemy” og arbejder i øjeblikket på et nyt album. Du kan lytte til musikken her: https://soundcloud.com/mansfieldband

Så tag din bror, kæreste, forældre eller bonusonkel med ned i Absalon til dejlig fredagsmiddag, oplev musikken og bliv og dans når Alexander Wils fortsætter festen efter koncerten.

Mansfield består af Christian Stage på guitar og vokal, Mathias Havelund på guitar, Filip Ekstrand Gulløv på trommer og Mathias Wedeken på bas og du kan finde meget mere om dem på deres side her: https://www.facebook.com/Mansfieldofficialhomepage/

Vi glæder os til at fredagsfeste med jer alle!

TGIF - Absalon ♥

____________________

PRAKTISK INFO:

Spiser du med? Billetter til fredagens fællesspisning kan købes på forhånd her.

– Der er ikke faste pladser, så der er størst sandsynlighed for at sidde sammen hvis selskabet kommer i god tid.

– Billetter kan købes online indtil kl 16.00 på dagen for eventet. Derefter kan billetter købes i døren fra kl. 17 samme dag som eventet.

– Maden bliver serveret kl. 18 SHARP. Der skal være en repræsentant fra dit selskab senest kl. 17.45, ellers forbeholder vi os retten til at sælge din plads videre.

– Børn under 3 år er gratis, over 3 år betaler det samme som alle os andre.

– Der er gratis entré efter fælles middagen

Friday Night Delight x Mansfield

Salg lukket