Friday Night Delight x Mozaík

29 jun 2018 kl. 18:00 - 30 jun 2018 kl. 02:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Kom i Absalon og kickstart din weekend med dans til underskønne pop-ballader når Mozaík inviterer til release af musikvideo og otte spritnye singler!

Mozaík er poppet charme i et fortryllende musisk miks af catchy hooks og up-beat rytmer der går direkte i dansefødderne. Du kan se frem til en energisk og sitrende live koncert, når de indtager scenen og præsenterer os for helt ny musik - og måske løfter sløret for et par overraskelser i løbet af aftenen...

Tag vennerne i hånden og kom ned og skyd weekenden i gang på ægte fredagsmanér. DJ Josefine Winding fortsætter festen og de gode vibes efter koncerten og sørger for et levende dansegulv hele natten.

Bag Mozaík står artisten Linette Damsted og et team af musikere og sangskrivere. De er tidligere udvalgt som Ugens Kanon på DRs Karrierekanon og er spået som det næste store navn på den danske popscene. Mozaík udkommer med musik i løbet af sommeren, men du kan allerede nu få en lille forsmag lige her….

Keep On: https://soundcloud.com/linetmozaik/keep-on

I Absalon fejrer vi starten på weekenden og fylder din fredag med lækker middag, drinks, dans og live musik. Vi spiser fællesmiddag sammen kl 18. Det koster 100,- for mad + dessert. Se mere nedenfor. Det er som altid gratis at komme til Friday Night Delight efter maden.

TGIF,

Absalon ♥

____________________

PRAKTISK INFO:

Spiser du med? Billetter til fredagens fællesspisning kan købes på forhånd her.

– Der er ikke faste pladser, så der er størst sandsynlighed for at sidde sammen hvis selskabet kommer i god tid.

– Billetter kan købes online indtil kl 16.00 på dagen for eventet. Derefter kan billetter købes i døren fra kl. 17 samme dag som eventet.

– Maden bliver serveret kl. 18 SHARP. Der skal være en repræsentant fra dit selskab senest kl. 17.45, ellers forbeholder vi os retten til at sælge din plads videre.

– Børn under 3 år er gratis, over 3 år betaler det samme som alle os andre.

– Der er gratis entré efter fælles middagen

Friday Night Delight x Mozaík

Salg lukket