Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Friday Night Freestyle - Pre DM 2023

eventet sluttede

Friday Night Freestyle - Pre DM 2023

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

10 mar 2023 kl. 18:00 - 11 mar 2023 kl. 03:00

Beskrivelse

FRIDAY NIGHT FREESTYLE sæsonen er tilbage, og vi starter ud med et helt ekstraordinært event; PRE DM 2023. For at varme op til Danmarksmesterskaberne i freestyle ski & snowboard, mødes vi til et brag af en skikonkurrence og fest på CopenHill, blot 3 uger inden at DM finder sted i franske Avoriaz. Aftenen kommer til at byde på en tilskuervenlig slopestyle konkurrence efterfulgt af en klassisk CopenHill rooftop party.


PRE DM BILLETTEN INKLUDERER:

- PRE DM 2023 entré

- 1 x fadøl/sodavand

- 20% rabat voucher til skibooking

Billetten koster 75 kr. i presale, og 100 kr. i døren. 

KONKURRENCE
18:00 - 20:00: SKI & SNOWBOARD KONKURRENCE + HAPPY HOUR BAR
19:00 - 21:00: AFTENSMAD
20:00 - 21:00: PRÆMIEOVERRÆKKELSE
21:00 - 03:00: PRE DM ROOFTOP AFTERPARTY

Læs mere om eventet på facebook her https://fb.me/e/3iI739oAE

Lokation

CopenHill Urban Mountain, Vindmøllevej 6, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .