Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Fringe Jazz Fest - New Orleans Nights: Soul Brass Band (US) + special guest + DJ’s

Afholdt event

Fringe Jazz Fest - New Orleans Nights: Soul Brass Band (US) + special guest + DJ’s

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

15 jul 2017 kl. 23:00 - 16 jul 2017 kl. 04:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Køb partoutbillet til ALLE koncerter under Fringe Jazz Fest i Pumpehuset HER.

Let’s party like it’s Mardi Gras! Begge lørdage under Fringe Jazz Fest 2017 inviteres til det helt store “Big Easy Bash” med Soul Brass Band, Sweet Burlesque, funky DJ’s og New Orleans drinks. Vi lukker ikke før den sidste dråbe er tømt i baren, den sidste trombone har forladt bygningen, den sidste plade er taget af pladespilleren og solen står op over København.

Fringe Jazz Fest præsenterer for første gang i Danmark New Orleans’ nye unge brass band, Soul Brass Band. Bandet er præcis, hvad det skal være: et New Orleans Brass Band, der også laver den perfekte fest på gaden, i klubben og naturligvis på Fringe Jazz Fest. Dette all star band (inkl. Michael Watson, Kevin Louis og Derrick Freeman, der tidligere har spillet Fringe Jazz Fest) har netop vundet den prestigefyldte Offbeat Award som årets nye navn i New Orleans. Gå ikke glip af deres unikke mix af traditionel brass band, street funk, soul og hiphop.

I løbet af aftenen vil Soul Brass Band invitere en række gæster fra ind- og udland på scenen og byens bedste DJ’s vil fylde dansegulvet før og efter koncerten. Aftenen fuldendes af dansegruppen Sweet Burlesque, der tager publikum med på en rejse gennem et satirisk univers af livejazz, dans og improvisation og forfører med fræk dans, glimt i øjet og tætsiddende strømpebånd.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 Pumpehuset

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .