Frivilligfest 2022

Frivilligfest 2022

Fra Gratis

Sted

Beskrivelse

Kære alle frivillige i Jyllinge Festival,
I år inviterer vi til officiel kick-off event efterfulgt af et brag af en frivilligfest. 


Vi starter kl.16 med at samle alle vores mange interessenter, alt lige fra foreninger, frivillige, sponsorer, leverandører, lokale kulturaktører, skoler og børneinstitutioner, ja alle der kunne have interesse i at komme med nye aktiviteter, hjælpe med at løse en problemstilling på en ny måde, input til et specifikt arbejdsområde og i det hele taget være med til at løfte og skabe næste års festival. 


Fra kl.18 står den på fejring af jer som er hjertet i vores festival, nemlig jer som kommer og knokler frivilligt, nogen bare et par timer, nogen hele året rundt og nogen nonstop i døgndrift under afviklingen, i er alle helt fantastiske, så kom med og hyg, dans og skål med os.


Lørdagens program er:
Kl.16.00 - 18.00 : Velkommen og Kick-off af Jyllinge Festival 2023 (Workshop m. feedback, idé-generering, actionplan og udvalgsgrupper)
kl.18.00 - 20.00: Buffet m. dejlig mad med tilhørende vin, øl eller vand.
kl. 20.00 - 24.00: Underholdning og hygge
kl. 24.00: Tak for i aften

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i selskab med holdet bag festivalen, der så gerne vil sige tak for jer!
De bedste hilsner
Bestyrelsen

Arrangør

Jyllinge Festival er en lokal og frivillig drevet festival for hele familien!

Lokation

Nordskolen afd. Baunehøj, Baunegårdsvej 85, 4040 Jyllinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på