spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Frk. Jacobsen || Vinterjazz 2024

Afholdt event

Frk. Jacobsen || Vinterjazz 2024

Fra DKK 80,00

Beskrivelse

“I dansk eksperimentalmusiks forhave blomstrer rubiner, fantasi og kakofonisk guld”

Sådan lød overskriften i Dagbladet Information, da Frk. Jacobsens album ‘I HAVEN’ blev anmeldt sammen med albummet ‘Mesmerizer’ af Selvhenter og ‘The Art of Playing the Fantasia’ af Anders Lauge Meldgaard.


Oplev Frk. Jacobsen til Vinterjazz på KLEIN med det eksperimenterende koncertformat I HAVEN, som bliver fuld af eksplosiv indre imaginær kraft og lydlige overraskelser.

Døre kl. 20.00

Koncert kl. 20.30


I HAVEN er et eksperimenterende koncertformat på den måde, at der foregår et narrativ i form af et skuespil i sangenes tekster sideløbende med musikken. Hver koncert er forskellig, da Anja Jacobsen arbejder med organiske forandringer i tekst og musik, så nogle haver er meget frodige og grønne, andre er dystopiske haver fra fremtiden, og andre igen virker grotesk-eventyrlige fulde af forvandlinger, a la kviekalve der forvandler sig til lysende sten.


Sangene udspiller sig som scener, bl.a. i skovbunden, ved kirsebærtræet og i Tokyo en tidlig morgen, afbrudt af et intermezzo ud i fremtiden - Anja Jacobsen blander musikalske eksperimenter og stærke rytmiske forløb med kosmisk fabulerende tekst og tankegods fra den antikke verden.


Line up:

Anja Jacobsen (trommer, percussion, sang)

Lars Bech Pilgaard (guitar)

Lil Lacy (keyboard, cello, klokker)

Nicolai Kaas Claesson (bas)


Frk. Jacobsen er Anja Jacobsens soloprojekt, startet i 2013 med EP’en Lobsters, og siden de anmelderroste albums Thin Dry Sticks (2018) og I HAVEN (2023).

Anja Jacobsen har igennem en årrække udfoldet sig som komponist, sanger og trommeslager på den eksperimenterende danske og europæiske musikscene i projekter som Selvhenter og Valby Vokalgruppe, samt som solokunstner. Hun indgår desuden i utallige samarbejder, bl.a. ofte med performancekunstner Sara Hamming, og er medstifter af kunstnerfællesskabet ‘eget værelse’.

Foto: Sara Laub

Koncerten er en del af Vinterjazz 2024


Arrangør

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .