eventet sluttede

FUJ-tilbud: Se dokumentar om verdens største lækage og mød kontakten til kilden bag

Gratis

Sted

Dato

26 mar 2019 kl. 16:40 - 21:00

Beskrivelse

Som medlem af Foreningen for Undersøgende Journalistik har du mulighed for at for at trække én gratis billet til dette arrangement.

Tirsdag den 26. marts er dokumentarfilmen ’Panama Papers’ på programmet under CPH:DOX festivalen.

FUJ har købt op til 50 billetter, så medlemmer af FUJ kan komme gratis ind og se hvordan den hollandske instruktør Alex Winther fulgte arbejdet med verdens hidtil største lækage – Panama Papers. Det var ikke alene verdens hidtil største læk – det var også mediehistoriens største internationale samarbejde: 376 journalister fra lande researchede sammen, og Alex Winther fulgte arbejdet bag kulisserne.

Efter filmen er der paneldebat med Alex Winther, journalist Bastian Obermayer fra Süddeutsche Zeitung, som var kontakten til kilden bag lækket, samt John Hansen, Politiken, som var den ene af to danske partnere i projektet.

Læs mere om filmen her.

Ordstyrer er FUJ’s næstformand, Laura Marie Sørensen.
Vi udlodder 50 billetter efter 'først til mølle' princippet.

Arrangør

Lokation

Bremen Teater Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .