Fuldmåne - afbrænding af gamle overbevisninger - installere nye intentioner - cacao <3

Skovvangen 6, 8722 Hedensted
09 mar 2020 kl. 19:00 - 21:21
Billetter DKK 160,00
Billetter DKK 160,00

Elsker du dig selv? Sådan 100% ? Er der gamle overbevisninger, som står i vejen og skal smides ud? Skal du installere nogle nye? Nogle, der kan bringe dig i flow med det, der får dig til at lyse :-)

Vi mødes kl 19 på LottesLoft og laver en hurtig introrunde. Derpå starter arbejdet med at få fundet den gamle programmering, som spænder mest ben for dig - dette gøres skriftligt og med guidning. Vi laver en kort meditation for at komme helt ned og mærke efter. Når det du har fundet frem til, er skrevet på papiret, går vi ned og brænder det af. Nu skal du have sendt en ny intention afsted. Denne proces guider jeg også, så I får fat i det helt rigtige til netop dit flow. Nu er det tid til en kop varm cacao. Når du har din nye power-sætning parat, går vi ud og laver et par yoga-øvelser, for at konfirmere om din intention er HELT præcist det du har brug for. Hvis der er tid kan vi lave en sigil, som du kan bringe hjem, bruge til meditationer og fastholde dig i det gode arbejde du har sat igang.

Profile picture
Lotte Nørby-Odgaard

Mit navn er Lotte Nørby-Odgaard. Jeg driver LottesHelseri og DannevangsHesteri. I mit arbejde for at optimere vores energi, har jeg uddannet mig gennem de sidste 30 år. Jeg har både den fysiske og den energiske side af vores helbred under luppen ;-) Kig ind på Lottes Helseri på FB, hvis du er nysgerrig.

eventet sluttede

Fuldmåne - afbrænding af gamle overbevisninger - installere nye intentioner - cacao <3

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke