spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

FuldMåne Kakao Ceremony, for mænd og kvinder

Event aflyst

FuldMåne Kakao Ceremony, for mænd og kvinder

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

04 jun 2023 kl. 08:30 - 10:30

Beskrivelse

OBS: DU KAN KUN DELTAGE PÅ DENNE KAKAO CEREMONY HVIS DU DU DELTAGER PÅ FESTIVALLEN VIBE OF LIFE, DEN 1.-4. JUNI 2023

(der er 20 pladser på denne Ceremony)


FULDMÅNE KAKAO CEREMONY:

Søndag kl. 8.30-10.30: for mænd & kvinder

Kære Brødre og Søstre

Gennem sang og meditation skaber vi balance mellem det feminine og maskuline, både i gruppen og i os selv. Vi åbner hjertet gennem vores stemme, mærker at vi står stærkt i en fælles energi og som individer. Vi slipper det der er klar til at blive sluppet, hvorefter vi med fuldmånen i skytten sætter stærke intentioner for det sidste halve år af 2023.

Fuldmåne i skytten

Kl. 5.43 søndag morgen falder fuldmånen i skytten.

Fuldmånen i Skytten er fyldt med eventyrlyst og kan have et stort behov for, at der skal ske noget. Hjertens gerne noget, der prikker til visionerne og har en højere mening, frihedstrangen kan føles enorm. Husk ingen intentioner eller drømme er for store, vi lever i en tid, hvor alt er muligt. Skytten er et ildtegn med megen kraft, så skyd din pil det rette sted hen.

TrineMai skaber et trygt rum, med ro, varme og kærlighed synger hun sine egne sange og du vil blive inviteret til at synge med på enkle mantra sange. Alle kan synge, vi synger bare forskelligt, alle har ret til at udtrygge sin stemme i verden, præcis som den er.

Ceremonien er en invitation til at rense ud og give slip på gammelt for at der kan blive plads til nyt. Der vil i Ceremonien være en sharings runde, hvor du højt kan dele det du vil slippe eller din intention.

Ceremoniel Cacao

Vi drikker sammen den kærlige Ceremonielle Cacao fra Peru, dyrket og høstet under gode omstændigheder af en lille familie.

Ceremoniel Cacao aktiverer og åbner kroppen, bevidstheden og hjertechakraet, så du kan skabe forbindelse til dybere dele af dig. Rent fysisk kommer der større cirkulation af blodet til hjertet, dette giver en fysisk ekspansion af hjertet. Spirituelt er der en feminin energi/spirit knyttet til planemedicinen

Cacaoen hjælper dig med at slippe det der er klar til at blive sluppet, og til at manifestere det nye du gerne vil invitere ind i dit liv.

*Praktisk inden Ceremonien*

- drik masser af vand, både inden og efter ceremonien

- undlad at spise 2-3 timer inden vi går i ceremoni

- medbring din yndlingskop og vandflaske

- blødt tøj og noget blødt at sidde eller ligge på ( evt. tæppe)

- Giv mig besked hvis du ikke kan tåle Honning.

- Pen og noget at skrive diner noter ned på

Tilmelding

Pris: 150 kr

Der er 20 pladser

Du tilmelder dig ved at købe en billet her på billetto

Lokation

Sanddobberne Camping, Kalundborgvej 26D, 4534 Hørve

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .