Fuldt Flor Festival 2022

eventet sluttede

Fuldt Flor Festival 2022

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

17 jun 2022 kl. 16:00 - 19 jun 2022 kl. 13:00

Beskrivelse

Har du også savnet festival til din danske sommer de sidste to år?

Med Fuldt Flor Festival er vi klar til at slukke din festivaltørst og berige din sommer med kreativ kultur, musikalske godter og lækkert til ganen.

Du kan se frem til en weekend i mangfoldigt fællesskab med højskoleliv, lokale skatte og festlig stemning.

Der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse i live-musik, madboder, barer og workshops med underholdning for alle aldre. Tag dine venner og familie under armen gør dig klar til en weekend, du sent glemmer.

Så sæt kryds i kalenderen 17.-19. juni og fyld tasken med god appetit, dansesko og højt humør!

Fredag kl. 16 åbner vi for indkvartering på teltpladsen. Her starter vi stærkt ud med de første indslag, og der vil være plads til at sige hej til gamle og nye venner.

Lørdag varmer vi op med lækker brunchbuffet, før festivalpladsen og Store Scene åbner kl. 12. Program følger. Festivalen rykker indenfor kl 00:00 og afsluttes med et brag af en fest til den lyse morgen.

På festivalens sidste dag, sendes I ud i verden på endnu en brunchbuffet, og vi siger tak for nu og på gensyn til Fuldt Flor Festival i 2023. 

Der er to billettyper inklusiv mulighed for tilkøb af busbillet fra Rødding - Vejen st.


Partout-billetten til dig, der vil have den fulde oplevelse MED brunch og overnatning på teltpladsen.

 • 250 kr.
 • Adgang hele weekenden
 • Mulighed for overnatning på teltpladsen
 • Aftensmad fredag
 • Afterparty lørdag
 • Brunch lørdag og søndag  Lørdagsbilletten er til dig, der har lyst til en fantastisk endagsoplevelse UDEN overnatning og brunch.

  • 50 kr.
  • Adgang til festivalen lørdag
  • Dagsbillet uden mulighed for at overnatte


  Transport fra Rødding til Vejen Søndag

  Der kører ikke lokalbusser fra Rødding til Vejen søndag, derfor har vi sørget for en bus fra højskolen til Vejen st. søndag kl. 13:00.


  Børn u. 12 år har gratis adgang.

  Mere info på http://fuldtflorfestival.dk

  Vi glæder os meget til at indvie sommeren med jer!

  Lokation

  Rødding Højskole Rødding Højskole, Flors Allé 1, 6630 Rødding

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .