Funktionelle Kæbeproblematikker

eventet sluttede

Funktionelle Kæbeproblematikker

Sted

Dato

24 apr 2022 kl. 09:00 - 18:00

Beskrivelse

Redskaber til patienten med kæbe-, nakke- og skuldersmerter samt hovedpine

Kurset giver dig det fulde overblik over kæberegionens anatomi og biomekanik.

Du uddannes i at undersøge og behandle kæbens funktionelle problematikker med manuelle teknikker. Du uddannes i den grundige anamnese, der er essentiel ift. forståelse for årsagssammenhængene. Din nye viden kan med fordel anvendes til patienter, der døjer med spændinger i kæben, kliklyde, låsninger, bruxisme (skæren tænder) m.m. Men dine nye redskaber kan i den grad også anvendes til patienterne med funktionel betinget nakkesmerter og hovedpine.

Hvorfor er kæben så interessant?

– Ifølge en dansk undersøgelse, har 500.000 danskere mindst et tegn på funktionelle kæbeproblemer, så vi behøver flere behandlere, der kan hjælpe disse mange mennesker.

– Kæben spiller en vigtig proprioceptiv rolle.

– Stress influerer i høj grad på tyggemuskulaturens spændingsniveau.

– Du ved sikkert en masse om hvad, der foregår i nakken, men ved du nok om, hvad der foregår på nakkens forside? 

Kurset henvender sig til fysioterapeuter, massører og andre manuelle behandlere.

Underviser: Thomas Månsson.

Aut. Osteopat og aut. fysioterapeut.

P.s. Din kollega ved sikkert ikke noget om kæben. Det giver dig en unik mulighed for skille dig ud fra mængden.

Arrangør

Lokation

Valby Fysioterapi Valby Fysioterapi, Toftegårds Allé 30, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .