Funky julefest: Papa’s Got a Brand New Bag - James Brown Tribute

07 dec 2019 kl. 21:00 - 23:00

Islands Brygge 18, 2300 København

Årets mest funky juledansefest bliver igen i år med bandet som får alle ud at danse til det fedeste Funk, Soul & Disco James Brown Style

Du behøver blot at se denne video fra sidste års koncert, så ved du stemningen og musikken er i top og leveret af fantastiske musikere og JB lovers. ÅH yes – det er funkyJ

https://www.youtube.com/watch?v=4EcrRz1S540

JB lever forevigt….

Det er 12 år siden i december verden mistede en musiklegende som aldrig kan erstattes. James Brown levede for sine fans med over 100 millioner solgte albums, og med titlen The Hardest working man in showbusiness var verden hans hjem.

Traditionen tro mindes og genoplever musikere og fans The Godfather of Soul’s musik live med artister som elsker ham og er inspireret af JB fordi han har præget musikindustrien som få i verden. Faktisk er han stadig den mest sampled kunstner i verden gennem hele fire generationer. Æret være hans minde, og man kan glæde sig. Det bliver det tætteste du kan komme en live koncert med James Brown – med minder, taknemmelighed og kærlighed til en svedig FUNK brag af en fest.

HITS PÅ HITS the James Brown Style

Glæd dig til verdenshits som "Sexmachine”, "Give It Up & Turn It Loose", "Papa's Got a Brand New Bag", "It's a Man’s World" og "Cold Sweat" blandt de mange hits som kan høres LIVE den 17. December i kulturhuset på Islands brygge.

På scenen live med deres bedste James Brown sange: Rudee G. Richards & Al Agami plus gæstesolister med "Papa's Got A Brand New Bag" - det mest funky og svedige band, som i 25 år har spillet de James Brown numre som der er blevet danset til verden over i mere end fire generationer. Keeping the funk aliveJ

Gaffas anmelder, Torben Holleufer, sin 5-stjernede anmeldelse af en koncert og slutter den: ”Lad dette blive starten på en æra for en stribe veteraner, der kan spille de fleste sønder og sammen.”

Papa’s Got A Brand New Bag ER en flok veteraner fra den mere groovy del af den københavnske musikscene. Med musikere fra Napoleon Solo, Bik Stok, Kenneth Bager Experience, Fastpoholmen, Baby Love, Lucy Love og mange andre konstellationer fra den københavnske ska- og funkscene er det en erfaren enhed af professionelle musikere med en solid baggrund i den mest dansable del af populærmusikken. Husk danseskoene, saml venner og gør dig klar til fantastisk funky aften.

Fans og musikere, lad os fejre James Brown, en legende som aldrig vil dø… helt.