Funky julefest: Papa’s Got a Brand New Bag - James Brown Tribute

Islands Brygge 18, 2300 København
18 dec 2021 kl. 21:00 - 23:00
Billetter DKK 195,00
Billetter DKK 195,00

Årets mest funky juledansefest bliver igen i år med bandet, som får alle ud at danse til det fedeste funk, soul og disco James Brown-style.

James Brown lever for evigt!

Til december er det 15 år siden verden mistede en uerstattelig musiklegende. James Brown levede for sine fans med over 100 millioner solgte albums, og med titlen The Hardest Working Man in Showbusiness var verden hans hjem.  

Traditionen tro mindes og genoplever musikere og fans The Godfather of Souls musik live med artister som elsker ham og er inspireret af JB, fordi han har præget musikindustrien som få i denne verden. Faktisk er han stadig den mest samplede kunstner i verden gennem hele fire generationer. Æret være hans minde, og man kan glæde sig.  Det bliver det tætteste du kan komme en livekoncert med James Brown – med minder, taknemmelighed og kærlighed til en svedig FUNK-brag af en fest. HIT PÅ HIT - the James Brown Style. 

Verdenshits som "Sexmachine”, "Give It Up & Turn It Loose", "Papa's Got a Brand New Bag", "It's a Man’s World" og "Cold Sweat" er blandt de mange hits, som kan høres LIVE den 18. december i Kulturhuset Islands Brygge.

På scenen live med de bedste James Brown-sange: Rudee G. Richards & Al Agami plus gæstesolister med "Papa's Got A Brand New Bag" - det mest funky og svedige band, som i  over 25 år har spillet de James Brown-numre, som der er blevet danset til verden over i mere end fire generationer. Keeping the funk alive

Gaffas anmelder, Torben Holleufer, sluttede sin 5-stjernede koncertanmeldelse af med følgende ord: ”Lad dette blive starten på en æra for en stribe veteraner, der kan spille de fleste sønder og sammen”. 

Papa’s Got A Brand New Bag ER en flok veteraner fra den mere groovy del af den københavnske musikscene. Med musikere fra Napoleon Solo, Bikstok, Kenneth Bager Experience, Fastpoholmen, Baby Love, Lucy Love og mange andre konstellationer fra den københavnske ska- og funkscene, er det en erfaren enhed af professionelle musikere med en solid baggrund i den mest dansable del af populærmusikken. Husk danseskoene, saml venner og gør dig klar til fantastisk funky aften. 

 
Papa’s Got A Brand New Bag” plus speciel guests

Rude E Richards: Vokal
Al Agami: Rap
Leon Lundrup: Trommer
Christian Veitner: Bas
Anders Vestergaard: Orgel/keys
Kristian Rinck-Henriksen: Trombone
Jack Rothe: Saxofon
Jonas Weber Egholm: Trompet
Polix Hauptmann: Guitar

Fans og musikere, lad os fejre James Brown, en legende, hvis musik aldrig vil dø…

Event aflyst

Funky julefest: Papa’s Got a Brand New Bag - James Brown Tribute

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke