FunkyFavn sensommerhold - Valby

31 aug 2018 kl. 10:45 - 20 sep 2018 kl. 11:45

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2. sal, 2500 København

7 fredage i Valby Kulturhus med instruktion ved Signe Frydenlund.

Groove er en festlig og fri danseform, hvor du har din baby med på dansegulvet i bæresele eller vikle.

Groove for voksen og baby

Et hold for mødre/fædre på barsel, med børn fra ca. 4 uger til ca. 1 år.

To holdperioder af 7 gange. Man tilmelder sig til én periode af gangen: 31.8.-12.10. og igen efter efterårsferien 26.10. - 7.12.

Baby sidder på maven i en vikle/bæresele, mens mor/far danser gennem et hav af musikgenrer, fra roligt til "festligt" og vi afslutter med en dejlig energiopladende afspænding. Groove kan ikke danses forkert, så alle kan være med! At danse giver dig ny energi, fylder kroppen med god biokemi, mens baby stimuleres på alle sansekanaler i din trygge favn.

Her er din ugentlige danselegeplads, hvor din trætte hjerne er fri for at huske komplicerede koreografier. Du kan i stedet dedikere hele din opmærksomhed til at nyde dig selv og din baby. Bevægelserne er superenkle, men muligheden for at lege og variere udtrykket er uendeligt. Du bliver guidet trygt igennem, så du altid ved, hvad du skal. Du behøver derfor ingen danseerfaring overhovedet. Er du mor, så tag din mødregruppe under armen og få rørt både morkrop, hjerte og lattermuskler sammen. Fædre er også super velkomne!

Groove er perfekt til slyngebabyer, fordi alle kan være med, uanset "dagsformen". Selvom du sikkert får sved på panden, så er vores hovedfokus først og fremmest danseoplevelsen og en værdifulde kontakt mellem mor og barn. Du træner vigtige muskelgrupper (ryggen, bækken, fødder) og bliver fortrolig med din (nye) krop igen. Vi taler om balance, holdning og åndedræt i forbindelse med dansen. Du får hjælp til at bære dit barn, så det bliver ergonomisk korrekt og behageligt for jer begge.

Der er afsat tid før og efter undervisning til individuel vejledning, udhæng, vikling, amning osv. Undervisningen varer 60 minutter.

Om Signe Frydenlund

Signe Frydenlund er bevægelsespædagog og har undervist i dans og bevægelse i mere end 15 år. Som formidler af det nye amerikanske dansekoncept Groove, kombinerer hun sin viden om anatomi, efterfødsel og babywearing med fed musik og flair for at skabe rammer, der gør det let og trygt at danse af hjertets lyst. Hun har selv viklet sine to sønner, som nu er 2,5 og 5 år gamle.

Voksen + baby

Salg lukket