FUZZY – EN LEVENDE LEGENDE FEJRES MED UROPFØRELSE AF NYT VÆRK

07 okt 2019 kl. 20:00 - 20:30

Cisternerne i Søndermarken, Søndermarken, 2000 Frederiksberg

Tag til urpremiere på en dansk musiklegendes nyeste værk, skabt til et af Danmarks mest unikke rum – Cisternerne dybt under Søndermarken. ”Underjordiske klange og tilstande” er skrevet med tanke på Cisternernes unikke arkitektur og rum; en efterklang på 17 sekunder og en luftfugtighed tæt på de 100%.

Værket fremføres af messingblæsere og slagtøjsspillere fra Copenhagen Phil, 1 computer og 14 højttalere tilsat billed- og lysprojektioner. Alt i alt inviterer Fuzzy publikum på en enestående musikalsk og kunstnerisk tilstand vævet sammen af lyd, lys, billeder og musik. Publikum opfordres til at bevæge sig rundt under koncerten for derved selv at være med til at skabe oplevelsen.

Et samarbejde mellem Copenhagen Phil – hele Sjællands symfoniorkester, Frederiksbergmuseerne og Strøm ligger bag uropførelsen. Fuzzy har boet på Frederiksberg i en menneskealder, og det var derfor oplagt, for Frederiksbergs andre kulturinstitutioner at gå sammen om at fejre den prisbelønnede komponist og musiker ifm. hans 80 års fødselsdag tidligere på året.

Fuzzys karriere har indtil videre spændt over seks årtier. Han er en pionér indenfor den elektroakustiske musik, har skrevet musik til teater, ballet, film og tv, komponeret til ensembler, orkestre og solister – og han er langt fra færdig med at skabe musik, hvilket uropførelsen i Cisternerne vil vise.

Varighed: ca. 30 min.
Bemærk venligst: Der vil ikke være opstillet siddepladser. Publikum opfordres til at bevæge sig rundt i rummet, og desuden til at klæde sig varmt og med fornuftigt fodtøj, da der kan være køligt i Cisternerne.

Fejringen af Fuzzys 80 års fødselsdag er blevet til i et samarbejde mellem Copenhagen Phil,

Frederiksbergmuseerne og Strøm Festivalen og takket være særlig støtte fra Frederiksberg Fonden samt fra KODA og Statens Kunstfond.