Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FV22: Valgdebat 25. oktober

Afholdt event

FV22: Valgdebat 25. oktober

Fra Gratis

Sted

Dato

25 okt 2022 kl. 13:30 - 15:15

Beskrivelse

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at ankomme før kl. 13.30. Vi har medregnet tid til at finde sig til rette i studiet - og nyde et stykke kage.


'Vi har inviteret politikere fra alle 14 partier til at debattere de emner, der optager fynboerne i valgkampen.


Skal vi for eksempel have mere nærpoliti i de fynske kommuner?


Hvad gør vi med bandekonflikten?


Hvem skal passe samfundets ældste?


Og skal det være gratis at køre over Storebæltsbroen?


Der er masser at debattere – og ligesom ved kommunalvalget sørger TV 2 Fyn for, at der også bliver fokus på løsninger, når vi beder politikerne diskutere deres uenigheder - og arbejde sammen om at finde løsninger.


Vi mangler bare dig og resten af de publikummer, der ved hver debat kommer helt tæt på fremtidens lovgivere.

TV 2 Fyn byder på kage, kaffe, the og vand.

Lokation

TV 2 Fyn TV 2 Fyn, Olfert Fischers Vej 31, 5220 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer