Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fyld kunst i tallerkenrækken

Afholdt event

Fyld kunst i tallerkenrækken

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

10 mar 2019 kl. 12:30 - 15:00

Beskrivelse

Har du tænkt på hvordan den tallerken du spiser af ser ud? Porcelænsmaleri er en helt kunstgenre for sig og kan spores tusindvis af år tilbage. I Danmark har vi eksempelvis Kongeligt Porcelæn som vi er meget stolte af.

Gennem kunsthistorien har en del kunstnere også brugt tallerkenen som udtryksform. Du kender måske allerede Picasso og hans ansigter eller fisk?

På denne familieworkshop skal vi male på tallerkener. Vi bruger både den hvide tallerken som lærred og en gammel tallerken.

Vi starter workshoppen med en snak om kunstnere der har lavet tallerken-kunst, så vi lærer at bruge øjnene, inden vi selv skal igang med at male. Vi snakker også om forskellige tegne- og maleteknikker.

Prisen - 95 kr - er for den aktivt deltagende kunstner. Dvs. er du medfølgende forælder eller bedsteforælder og skal kun assistere og ikke male på dine egne tallerkener, er du gratis.

Mindre søskende under 3 år, der ikke skal male på porcelæn, men gerne vil male på papirstallerkener koster 30 kr.

Arrangør

I mit atelier, et stenkast fra Glyptoteket, underviser jeg børn og voksne i kunst.  Undervisningen er dedikeret til at lege og eksperimentere og til at holde en Poetisk Pause fra de krav vores hverdag er mere eller mindre fyldt af.

Jeg tilbyder forløb til børn, som er glade for at skabe og gerne vil lære flere teknikker, såvel som til unge og voksne som ønsker at skærpe deres eget udtryk.

Lokation

Billedværkstedet Poetisk Pause Billedværkstedet Poetisk Pause, Puggaardsgade 7, kld, 1573 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer