Log ind / Opret

​FYLDTE CHOKOLADER

16 dec 2017 kl. 11:00 - 14:30

Terrible - French Pastry School, Grundtvigsvej 10A, 1864 Frederiksberg C


Lær kunsten at støbe chokolader af en fransk chocolatier med mange års erfaring.

Har du aldrig arbejdet med chokolade, og drømmer du om at lave fyldte chokolader fra bunden, så du efterfølgende kan forkæle familie og venner med din hjemmelavede chokolade konfekt? Så er dette kursus lige noget for dig.

Efter en kort introduktion af de forskellige chokolader og tempererings metoder til at få blank chokolade med det helt rigtige "knæk", vil vi gå i gang med at lave forskellige fyldte chokolader fra bunden. Vi fylder chokoladerne med forskellig ganache.
I lærer også forskellige teknikker til at støbe, fylde og lukke chokoladeskaller.

Der bliver fremstillet i alt 4 forskellige slags chokolader.
Kurset indeholder en pause, hvor der bliver serveret kaffe/te.
Chokoladerne bliver fordelt og pakket i æsker, så i kan tage dem med hjem.

Hver deltager får en æske med chokolader med hjem
(ca. 40 stk. blandede fyldte chokolader / 400 gr.).

Der er maximum 8 deltagere per hold.
Niveauet er for begyndere.
Opskrifterne bliver sendt på e-mail efter kurset.

Kurset vil være på dansk


FRENCH PASTRY SCHOOL IN FREDERIKSBERG
+45 25 14 78 50 | frederic@terrible.dk | www.terrible.dk
GRUNDTVIGSVEJ 10A DK- 1864 FREDERIKSBERG C

Billet

DKK 650,00 + DKK 26,74 gebyr