Fyraftenskoncert | Røst X Choirish

eventet sluttede

Fyraftenskoncert | Røst X Choirish

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

02 nov 2022 kl. 17:30 - 18:30

Beskrivelse

“Ej, hvor er I gode!”

“Ej, I synger altså også bare vildt godt!”

“Ej, la’ vær’…”


Måske var det cirka sådan, det lød, da Røst og Choirish fandt ud af, at vi da skulle lave en koncert sammen. Og nu gør vi det så.


Hvor: Koncertkirken, Blågårds Plads 6A

Hvornår: Onsdag d. 2. november kl. 17.30 (dørene åbner kl. 17.00)

Pris: 65 kr. Børn u/12 år er gratis. Link til billetsalg kommer snart!


//Lidt om Choirish//

Choirish har efterhånden en del år på bagen som vokalensemble. De synger lækker a capella med få sangere på hver stemme. Gruppen optræder ofte i København, men optrådte også på Aarhus Vocal Festival i sommer.


//Lidt om Røst//

Røst er pop, du næsten kender. Vi giver en nærværende, musikalsk oplevelse med numre håndplukket af Røst. På repertoiret er kunstere som Florence & the Machine og Katinka. Vi bruger det instrument, vi har til rådighed: Vores stemmer.


Choirish og Røst er begge en del af musikforeningen Copenhagen Music og øver under samme tag i Valby.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .