Gå dig i balance - individuel vejledning

02 sep 2019 kl. 09:00 - 10:00

Otto Baches Allé, 2300 København

Det er godt at gå, og endnu bedre når du går naturligt i balance🚶‍♂️🚶‍♀️- men hvordan?
Måske oplever du i stedet hurtigt at blive træt eller få ondt i kroppen, når du går? Eller er du blot nysgerrig og interesseret i at optimere din gangbevægelse, så er dette et godt tilbud til dig.

Timen starter med, at jeg ser din gangbevægelse, og om der er bevægelse igennem hele kroppen. Herefter vejleder jeg dig, så du får lige netop de korrektioner, der gavner dig.  

Din krop styrkes og afbalanceres naturligt, når du er godt gående, og jeg garanterer, at din bevidsthed om din gangbevægelse øges, så du fremover går i bedre balance og flow.

Det vigtigste er at nå frem til, at du selv kan mærke den gode gangbevægelse, men det kan være en god ide at at videoptage dig i start og slut af timen, så du også kan se forskellen. 


Praktisk information:

- Tag passende tøj og sko på alt efter hvordan vejret er.

- Vi mødes på p-pladsen ved indgangen til Amager Fælled.

Underviser:

Bevægelsespædagog og vejleder Lisbeth Olesen arbejder med gangbevægelse, hvor teknik, bevægelseskvalitet og naturlige bevægelsesenergier er væsentlige omdrejningspunkter.
Jeg har afholdt en lang række gå-kurser, og jeg har efterhånden givet flere enetimer i gang, hvor deltagerne på kort tid har opnået synlige og mærkbare resultater.

Dette arbejde er omtalt i bogen 'Naturterapi Oplev Naturen - Styrk Livet' https://www.gyldendal.dk/produkter/lasse-thomas-edlev/naturterapi-47504/hæftet-9788702259933, der udkom marts 2019.

Omtale i flere medier, bl.a. her:

https://vorespuls.dk/gang/arti...
https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/...år-til-gåning 

Bemærk at jeg flere andre gå-arrangementer.