Gå dig i balance - teknik

14 apr 2020 kl. 10:00 - 11:30

Otto Baches Allé, Otto Baches Allé, 2300 København

Arrangementet foregår udenfor. Der er max. 4 deltagere på et hold, og vi holder naturligvis god afstand imellem os. 

Det er godt at gå, og endnu bedre når du går naturligt i balance🚶‍♂️🚶‍♀️

Kom med på denne gå-træningstur på ca. 6,2 km, hvor der er fokus på teknik og kvalitet i gangbevægelsen. Du vil få helt konkrete tips til, hvordan du kan gå dig i balance. Vi træner det godt igennem på turen, så kroppen styrkes og afbalanceres naturligt. Det er undervisning i at genlære at gå, som giver mere sikkerhed i kroppen og ro i sjælen.

Undervejs vil gakkede gangarter sandsynligvis indgå, men jeg garanterer, at du vil gå fra arrangementet med inspiration og større bevidsthed om din gangbevægelse, så du fremover går i bedre balance og flow.

Mød op i tøj og sko alt efter hvordan vejret er.

Du bliver guidet af bevægelsespædagog og vejleder Lisbeth Olesen, der arbejder med bevidst fokus på gangbevægelsen, hvor teknik, bevægelseskvalitet og naturlige bevægelsesenergier er væsentlige omdrejningspunkter. 
Jeg har afholdt en lang række gå-kurser, og jeg har efterhånden givet flere enetimer i gang, hvor deltagerne på kort tid har opnået synlige og mærkbare resultater.
Dette arbejde er omtalt i bogen 'Naturterapi Oplev Naturen - Styrk Livet' https://www.gyldendal.dk/produkter/lasse-thomas-edlev/naturterapi-47504/hæftet-9788702259933, der udkom marts 2019.

Mine teknikker er beskrevet i flere artikler, bl.a. i denne artikel på www.vorespuls.dk:

https://vorespuls.dk/gang/arti...

Mit arbejde med gang har været omtalt i medierne, bl.a. i Politiken: 

https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/...år-til-gåning