Gå-hjem møde København: Performance med glæde

eventet sluttede

Gå-hjem møde København: Performance med glæde

Billetter fra Gratis

Dato

20 okt 2014 kl. 15:30 - 17:00

Beskrivelse

Mange danske virksomheder er i gang med at indføre en performancekultur – ofte med modstand fra medarbejderne og derfor svigtende succes.

Men der er ikke nogen indbygget modsætning mellem høj performance og arbejdsglæde – tværtimod. En af de vigtigste faktorer som giver arbejdsglæde er følelsen af, at man er dygtig til sit arbejde og laver noget meningsfuldt.

Vi sætter fokus på hvordan man skaber en performancekultur med glæde – som både giver mere arbejdsglæde og bedre resultater.

Tid: Mandag den 20/10-2014 kl. 15:30-17:00
Sted: Dare2 Mansion, Garagen, Vermundsgade 13, 2100 København Ø
Pris: Gratis :o)

Foredraget er gratis, og det er en god ide at tilmelde dig i en fart – pladserne plejer at ryge hurtigt. Hvis der skulle vise sig at være alt optaget, er der mulighed for at komme på venteliste.

Arrangør

Vi er Danmarks førende eksperter i arbejdsglæde. Vi holder workshops, foredrag, lederkurser, konferencer og meget andet for kunder i Danmark og i over 50 andre lande.

https://arbejdsglaedenu.dk/

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .