Gå på opdagelse i myten om dig - heldagsworkshop på Ledreborg Slot

Ledreborg Alle 2D, 4320 Lejre
27 jun 2021 kl. 10:00 - 17:00
Billetter DKK 2.495,00
Billetter DKK 2.495,00

SOMMERRETREAT: En heldags workshop med Nana Askov og Ronni Vistisen på Ledreborg Slot med Indre Barn og Hero's Journey som en vej til at se din fortælling, skabe mening med dine valg og forstå de kontrakter, du ubevidst har indgået med livet

Det kan være svært at se meningen med de svigt, smerter eller måske skamfulde oplevelser, du har oplevet. Ofte vil det være begivenheder og følelser, vi mest af alt har lyst til at gemme væk. Bare glemme dem og komme videre.

Men det er ikke bare forløsende og livsbekræftende at tage dem frem og dvæle ved dem for en stund. Det er også en vej til at se din særlige styrke. 

At forstå den myte om dig, der vækker genklang i andre omkring dig.

Dine gamle smerter og nederlag og måden du lever med dem på, er et fyrtårn for andre. Det er din fortælling. Den der gør, at andre ser dig og at du står stærkt i dig selv.

Det er her nøglen til at brænde igennem og blive en inspiration for alle omkring dig ligger. Uanset om det er dine børn, din familie, venner, kolleger, medarbejdere, du skal lede eller det er kunder i din forretning.

På denne workshop får du mulighed for at gå på opdagelse i myten om dig selv. 

Vi ser på de kontrakter, du ubevidst har indgået med dig selv i livet. Kontrakter, der skal opfyldes af dig, før du må opleve livsglæde, succes eller måske kærlighed.

Vi arbejder med The Myth of the Wounded Healer fra Antikkens Grækenland, Indre Barn og Hero’s Journey. 

Det er ikke en forudsætning for deltagelse, at du kender til Indre Barn eller Hero's Journey. Indholdet vil være unikt og sammensat således, at du bliver guided igennem din egen fortælling.

Dette lille sommer-retreat er en rejse ind i dig selv og tilbage i din fortælling. Det foregår i smukke historiske lokaler på Ledreborg Slog ved Lejre. Her er der adgang til skov og slotsparken, hvor vi vil tilbringe en del af dagen, hvis vejret tillader det. Medbring behagelige sko til gåtur i skoven og en trøje.

Frokost, kaffe/the og  snacks er inkluderet i prisen.

OBS Der er meget begrænset antal pladser!

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke