Gå-værksted - fokus på ryg og hofte

24 okt 2019 kl. 12:00 - 14:00

Otto Baches Allé, 2300 København

Det er godt at gå, og endnu bedre når du går naturligt i balance🚶‍♂️🚶‍♀️
Måske oplever du hurtigt at blive træt eller få ondt i ryggen og/eller hoften, når du går? Så er dette et godt tilbud til dig.

Til dette gå-arrangement er der særligt fokus på teknikken i din hofte og ryg i gangbevægelsen👣🦵. Du får helt konkrete tips og anvisninger, som indøves og trænes godt igennem, så din krop styrkes og afbalanceres naturligt. Det er enkle teknikker, som hjælper dig til at gå bedre, lettere og måske hurtigere - uden at blive overanstrengt. Tværtimod giver det mere energi og lyst til at bevæge sig.

Det vigtigste er at nå frem til, at du selv kan mærke den gode gangbevægelse, men det kan være en god ide at at videoptage dig i start og slut af timen, så du også kan se forskellen. Denne del er frivillig.

Praktisk information:

- Tag passende tøj og sko på alt efter hvordan vejret er.

- Vi mødes på p-pladsen ved indgangen til Kalvebod Fælled. Herfra gå-træner vi på stierne.

Underviser:

Bevægelsespædagog og vejleder Lisbeth Olesen arbejder med gangbevægelse, hvor teknik, bevægelseskvalitet og naturlige bevægelsesenergier er væsentlige omdrejningspunkter. 
Jeg har afholdt en lang række gå-kurser, og jeg har efterhånden givet flere enetimer i gang, hvor deltagerne på kort tid har opnået synlige og mærkbare resultater.

Du kan læse mere på www.lisbeth-olesen.dk 

Omtale i bogen 'Naturterapi Oplev Naturen - Styrk Livet' https://www.gyldendal.dk/produkter/lasse-thomas-edlev/naturterapi-47504/hæftet-9788702259933, der udkom marts 2019.

Omtale i flere medier, bl.a. her:

https://vorespuls.dk/gang/arti...
https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/...år-til-gåning 

Bemærk at jeg flere andre gå-arrangementer.