Gådefuld Efterårsferie

Gådefuld Efterårsferie

Fra DKK 65,00

Sted

Dato

14 okt 2023 kl. 10:00 - 22 okt 2023 kl. 16:00

Beskrivelse

PÅ SPORET AF MUNKENES HEMMELIGHED
Elsker dine børn at løse mysterier? Så besøg Esrum Kloster og Møllegård i efterårsferien, hvor I kan prøve vores gådespil ”Munkenes hemmelighed”.

Sammen skal I på en eventyrlig rejse, hvor I som medlemmer af De Hvide Munkes Loge skal på jagt efter en kiste, der indeholder en 800 år gammel hemmelighed. Logen har brug for jeres hjælp, for det vigtigt, at I finder hemmeligheden, så den ikke bliver afsløret for nogen andre!

LØS GÅDERNE OG FIND HEMMELIGHEDEN
Når I kommer til Esrum Kloster og Møllegård, får I udleveret nogle mystiske breve i gårdbutikken, som I skal bruge til at finde og løse gåder rundt omkring på klostret, både inde i udstillingerne og ude i naturen. Gådespillet er en super sjov måde at lære om klostrets historie, og I kan arbejde sammen som en rigtig detektiv-familie; følg sporene i brevene, for de vil lede jer til kisten med den store hemmelighed.

Gådespillet er til børn og voksne fra 8 år og op og varer cirka en times tid.

TEGNEVÆRKSTED OG KAGE OVER BÅL
Udover gådespillet har vi en masse andre hyggelige efterårsaktiviteter, hvor alle aldre kan være med; Besøg vores skriveværksted, hvor I kan male med blækpenne, eller også kan I få varmen omkring bålet og bage en smagfuld småkage over ild. Og hvis I tør, kan I også lytte nogle mystiske historier nede i den munkenes kælder.

Så kom og vær med til en efterårsferie fyldt med spændende gåder, hemmeligheder og eventyr på Esrum Kloster og Møllegård.

FAKTA
Dato: 14. - 22. oktober 2023 kl- 10-16
Billet: Voksne: 95,- // Børn (5-18 år): 65,- // Børn under 5 år: Gratis
Aldersgruppe: Gådespillet er til børn og voksne fra 8 år og op. Øvrige aktiviteter: alle
Varighed: Spillet tager ca 1 time

Arrangør

Esrum Kloster & Møllegård er et cistercienserkloster fra 1151 og i dag er vi både en moderne oplevelsesattraktion og portalen til Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Vi favner stedets kultur- og naturarv og byder året igennem på en lang række unikke oplevelser og aktiviteter.

Se mere på www.esrum.dk

Lokation

Esrum Kloster & Møllegård Esrum Kloster & Møllegård, Klostergade 12, 3230 Græsted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på