Gaden Stemmer - Sydhavn

19 okt 2019 kl. 11:00 - 12:30

Pladsen på hjørnet af Mozartsvej og Stubmøllevej, 2450 København SV

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i.

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi ses ude i virkeligheden!

Dagens guide i Sydhavn præsenterer sig selv:
Mit navn er Samia, men jeg bliver kaldt Sami. Jeg tager dig med gennem forskellige perioder i mit liv - mit svære liv, mit mellem liv og mit gode liv - på godt og ondt og med lidt sort humor. 

Jeg er vokset op med narko, min far var narkoman og alkoholiker. Jeg mistede mine forældre i en tidlig alder, som gjorde at jeg følte mig fortabt og helt alene. I mit sind stak jeg af fra verden. Jeg har altid haft meget krudt i røven, og det har ført mig ned ad mørke veje i mit liv. Jeg var kriminel i en meget tidlig alder, jeg blev alkoholiker, og så blev jeg narkoman. Jeg var ca. 22 år, da jeg startede min "karriere" som hjemløs. Efter mange års svære forhindringer fortæller jeg også, hvordan jeg overlevede og står her i dag. 

For at se billede af Sami, så du kan genkende hende på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:

Tak for dig Sami, som fik talt alle socialrådgiver damerne igennem Sydhavns gader og delt en livs historie som har sat spor i os. ❤️
Mie A., juni 2019