Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Gadens Børns Luksus Lopper & Modeshow

Afholdt event

Gadens Børns Luksus Lopper & Modeshow

Fra DKK 25,00

Sted

Dato

19 mar 2022 kl. 11:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Den 19. marts 2022 løber GADENS BØRNS LUKSUS LOPPER & MODESHOW af stablen for andet år i træk i BMW Jan Nygaards smukke Experience Center i Lyngby.

Sarah Grünewald og Manu Sareen er dagens værter, og de glæder sig helt vildt til at stå i spidsen for en fantastisk dag for os alle sammen fuld af underholdning, lækkert designertøj til vilde loppepriser, modeshows med Bryan Rice og vores helt egne frivillige, præmielotteri, mad fra kokkelandsholdstræneren, Christian Wellendorf og masser af hygge og kærlighed til lækre toner fra vores house DJ Serge Silveira.

Køb dine billetter her, få et gratis lod med pr. billet og deltag i lodtrækningen om lækre præmier i lørdagens lotteri - eller betal kontant eller på MobilePay i indgangen (medfører ikke gratis lod).

Det koster kun 25,- at være med, der ligesom alt salg af mad og drikke, lodder samt varer i luksusboderne går direkte til at sikre vores gadebørn skolegang, sundhedshjælp og mad hver dag. Børn under 3 år er gratis. 

Program

Kl. 11.00: Markedet åbner

Kl. 12.00: Sarah Grünewald og Manu Sareen byder velkommen

Kl. 12.30: Gadens Børns frivillige går modeshow med Bryan Rice

Kl. 13.20: 1. lotteritrækning med Bryan Rice

Kl. 13.30: Gadens Børns frivillige går modeshow med Bryan Rice

Kl. 14.20: 2. lotteritrækning med Athina, tidl. Projekt- og Frivilligkoordinator i Kolkata

Kl. 14.30: Gadens Børns frivillige går modeshow

Kl. 15.20: 3. lotteritrækning

Kl. 15.30: Gadens Børns frivillige går modeshow

Kl. 16.20: 4. lotteritrækning

Kl. 17.00: Sarah Grünewald og Manu Sareen byder velkommen til lørdagsbar og nedsatte priser

Kl. 20.00: Markedet lukker

Vi håber på at se jer og til at byde foråret velkommen med genbrug, god karma og masser af næstekærlighed.

Knus & kærlighed,
Gadens Børn teamet

Arrangør

Gadens Børn er en non-profit organisation. Vi arbejder for at hjælpe børn, der lever på gaden i Kolkata, Indien til en sund, tryg og mulighedsrig fremtid væk fra gaden gennem adgang til kvalitetsuddannelse, sundhedsydelser, næring, tryghed og omsorg.


I Gadens Børn ser vi det som vores fornemmeste opgave at holde vores administrative omkostninger på et absolut minimum for derigennem at sikre størst muligt udbytte af vores ressourcer til fordel for flest muligt børn.

Lokation

Jan Nygaard AS - Lyngby Jan Nygaard AS - Lyngby, Firskovvej 33, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .