Gadens Stemmer - Frederiksberg

17 nov 2019 kl. 14:00 - 15:30

Nordre Fasanvej 57, (Ved hovedindgangen til Frederiksberg Hospital), 2000 Frederiksberg

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!

Dagens guide på Frederiksberg præsenterer sig selv:
Hej, jeg hedder Christian og er i midten af tyverne. Jeg har en helt anden slags historie end de andre guider i Gadens Stemmer. Jeg vil nemlig tage jer ind i hospitalsbyen, hvor jeg vil snakke om mine forskellige indlæggelser på både hospital og psykiatrisk center. Selvom jeg har været nede i et stort, sort hul, lykkedes det mig at komme ud på den anden side, hvilket jeg vil fortælle om på min tur. Mit formål med turen er at give jer en bedre forståelse for at være psykisk sårbar, og hvad man kan gå igennem. I er velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

For at se billede af Christian, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
En rigtig god oplevelse med Christian som guide. Han er perfekt til at formidle en svær historie og bruger meget humor. Imponerende hvad han har formået at klare, når man ved, hvor langt nede/ude han har været. Tøv ikke med at melde jer til en tur med Gadens Stemmer.
Lisbet R., juli 2019