Gadens Stemmer - Frederiksberg

Fasanvej Metro Station, (Ved elevatoren over jorden), 2000 Frederiksberg
29 mar 2020 kl. 14:00 - 15:30
Super arrangør
Billetter DKK 149,00
Billetter DKK 149,00

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!

Dagens guide på Frederiksberg præsenterer sig selv:
Hej, jeg hedder Christian og er i midten af tyverne. Jeg har en helt anden slags historie end de andre guider i Gadens Stemmer. Jeg vil nemlig tage jer ind i hospitalsbyen, hvor jeg vil snakke om mine forskellige indlæggelser på både hospital og psykiatrisk center. Selvom jeg har været nede i et stort, sort hul, lykkedes det mig at komme ud på den anden side, hvilket jeg vil fortælle om på min tur. Mit formål med turen er at give jer en bedre forståelse for at være psykisk sårbar, og hvad man kan gå igennem. I er velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

For at se billede af Christian, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
I går lørdag var mine kollegaer og jeg inde på en guidede tur med Christian, i hospitalsbyen på Frederiksberg.
Jeg kan varmt anbefale andre at høre, hvad mobning i en tidlig alder kan føre med sig. Hans fortælling går lige i hjertet og får tårerne frem i en. En vilje han har haft og kæmpet sig til det han er og står for i dag. Jeg kunne fortælle en masse, men Christian og hans liv med mobning skal høres.

Heidi H. W. nov. 19

Profile picture
Gadens Stemmer

Gadens Stemmer kender gaderne som ingen andre. Her er billetsalget til vores åbne ture, vi arrangerer også private byvandringer i København, Vejle og Faxe - send os en mail på booking@gadensstemmer.dk for at høre mere.

Event aflyst

Gadens Stemmer - Frederiksberg

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke