Gadens Stemmer - Indre by

14 okt 2019 kl. 16:00 - 17:30

Hjørnet af Nørre Farimagsgade/H.C. Andersens Boulevard, (indgangen til HC Ørstedsparken mod Vesterport st.), 1361 Kbh K

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!


Dagens guide i Indre by præsenterer sig selv:
Mit navn er Steen. Jeg har arbejdet normalt stort set hele mit liv, men er endt på gaden som pensionist og har derfor været langt nede. Heldigvis er jeg kommet videre med mit liv blandt andet takket være Projekt Udenfor, så jeg nu kan fortælle om livet og mine oplevelser på gaden og forhåbentlig derved øge forståelsen for de hjemløses situation og fortælle, at hvis omstændighederne er rigtig uheldige ja, så kan det faktisk ske for alle.

På min tur vil jeg fortælle om hjemløse-livet, som det var for mig, og jeg vil vise nogle af mine opholdssteder samt fortælle om nogle af de ting, der skete dér, og hvordan kontakten var med andre mennesker. Vi starter i HC Ørstedsparken og kommer bl.a. forbi Nansensgade og Rundetårn.

For at se billede af Steen, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
Steen er en levende fortæller, og jeg synes, det er meget modigt af ham at dele sit liv med os, som kommer og tror, vi ved noget om at være hjemløs. Det flytter virkelig på vores fordomme og giver et noget andet billede, både det grufulde og det livsbekræftende, i denne verden. Tak Steen for denne gang.
Susanne W., maj 2019