Gadens Stemmer - Indre by

01 dec 2019 kl. 14:00 - 15:30

Rådhuspladsen, Ved H. C. Andersenstatuen, 1599 København

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!

Dagens guide i Indre by præsenterer sig selv:

Hej jeg hedder Kim, jeg er i midt trediverne. 

Jeg har været involveret i organiseret kriminel, jeg har haft et skjult misbrug af flere forskellige substanser, som det lykkedes mig at skjult indtil, at jeg forlod miljøet for få år siden.

Jeg er vokset op i et område af Amager, som var præget af alkohol, kriminalitet og stoffer. Min kriminelle løbebane startede som 10-årig og sluttede 21 år efter. Jeg har altid læst og tænkt meget, hvilket gjorde mig i stand til at tænke udover normer og gængse grænser - og det har i den grad hjulpet mig til at navigere i miljøet, hvor jeg har kunnet aflæse situationer og mennesker hensigtsmæssigt. I dag er jeg helt ude af miljøet og mit misbrug, jeg tager en dag ad gangen og prøver at være det bedst mulige forbillede for min søn. 

For at se billede af Kim, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
Stor tak til Kim for at fortælle sin historie som tidligere kriminel og misbruger. Han var meget åben, imødekommende og virkelig dygtig til at give os en skræmmende, barsk og tankevækkende beretning om bagsiden af det indre København. Vi opfordrer andre til at bestille en tur ved #gadensstemmer, det vil man ikke fortryde. De gør en stor forskel for de mennesker, som får muligheden for at finde en anden vej i livet.🙏😊
Helle B., juni 2019