Gadens Stemmer - Indre by

22 feb 2020 kl. 11:00 - 12:30

Jarmers Plads, (Ved indgangen til H.C. Ørstedsparken), 1551 København V

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!

Dagens guide i Indre by præsenterer sig selv:

Hej jeg hedder Kim, jeg er i midt trediverne. 

Jeg har været involveret i organiseret kriminel, jeg har haft et skjult misbrug af flere forskellige substanser, som det lykkedes mig at skjult indtil, at jeg forlod miljøet for få år siden.

Jeg er vokset op i et område af Amager, som var præget af alkohol, kriminalitet og stoffer. Min kriminelle løbebane startede som 10-årig og sluttede 21 år efter. Jeg har altid læst og tænkt meget, hvilket gjorde mig i stand til at tænke udover normer og gængse grænser - og det har i den grad hjulpet mig til at navigere i miljøet, hvor jeg har kunnet aflæse situationer og mennesker hensigtsmæssigt. I dag er jeg helt ude af miljøet og mit misbrug, jeg tager en dag ad gangen og prøver at være det bedst mulige forbillede for min søn. 

For at se billede af Kim, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

Kunderne siger:
Vores guide Kim var utrolig god til at formidle sin livshistorie, og det gjorde dybt indtryk på os at høre, hvordan hans liv på kanten havde været. Han var klar til at svare på alle spørgsmål, og han var meget levende i sin måde at berette på. Det gik helt ind i hjertet og gav os alle noget at tænke over. Er helt sikkert ikke sidste gang vi booker en sådan byvandring:-)

Mette C. aug. 2019Billet UDSOLGT